Mirela Boureanu Vaida va prezenta din nou „Mireasă pentru fiul meu”

mirela vaidaMirela Boureanu Vaida se va reîntoarce pe platoul de filmare al show-ului cu specific matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, în februarie 2018. Echipa a semnat deja contractul, potrivit wowbiz.ro, iar printre cei care vor lucra la acest proiect se numără Raymond și Constantina, foști concureți din sezonul 3 al emisiunii.

În prezent, prezentatoarea îi ține locul colegei sale de breaslă Simona Gherghe, la „Acces Direct”. Simona va reveni în luna ianuarie din concediul de maternitate.

În afară de Mirela Boureanu Vaida, care a făcut o pauză după ce a devenit mamă, emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” a mai fost prezentată de Gabriela Cristea, Andreea Mantea și Paula Chirilă.

În vârstă de 35 de ani, prezentatoarea de televiziune Mirela Boureanu Vaida a devenit mamă pentru a doua oară în august 2016, când a adus pe lume un băiețel. Mirela și soțul ei au și o fetiță, Carla Maria, pe care vedeta a născut-o în februarie 2015.

Soţul său este Alexandru Vaida, un om de afaceri al cărui job se desfăşoară mult în afara Bucureştiului.

sursa: facebook

Distribuie:

Vezi si:

2 comentarii la “Mirela Boureanu Vaida va prezenta din nou „Mireasă pentru fiul meu”

 1. Dr Oetker

  E pacat ,mare pacat ca,cea care a distrus MPFM ,a pus-o ,pe butuci prin atitudinea ei sfidatoare si partinitoare fatisa fata de concurenti ,sa redevina prezentatoare!Sun alte variiante infinit mai bune decat Vaida Boureanu!
  E acum somera ,nu au tinut-o nici la Abcces din rect si nici la 2 Keke!Pe Cristea de ex au dat-o afara Suleimanii de la kanal si au lasat-o sa prezinte definitiv pe inlocuitoarea ei,dragusanu ,care a adus un suflu nou ,tineresc si neplictisitor ca si statuta de Cristea ,in emisiune!
  Sa faca bine cei ce vor da startul noii MPFM ,sa scuteasca publicul de prezenta Vaidai!

  Reply
 2. Olimpia

  Mirela nu revine la mpfm, ne-a spus chiar ea si ca are alt proiect la antena! Asa ca Mirela Vaida nu a fost dată afară de la antenă! O prezentatoare inteligenta si carismatica că ea mai rar! Mpfm ă fost pus pe butuci de Paula Chirilă!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *