Mirela in conflict cu Andrei (9 iulie 2014)

mirela in conflict cu andreiIn emisiunea de astazi a fost invitata si doamna psiholog Ioana Tanase, care luni a avut mai multe activatati cu concurentii. Andrei a refuzat sa participe la acele activitati invocand oboseala, desi staful a spus ca sunt obligarii pentru toti.
Andrei a explicat acest lucru doamnei psiholog insa intr-un mod mai aparte putin revoltat pe situatie. In direct prezentatoarea emisiunii Mirela Boureanu, i-a atras atentia facandu-l „necioplit„, fapt pentru care l-a deranjat extrem de tare pe concurent spunand ca se simte jignit. Andrei a refuzat sa paraseasca platoul emisiunii, acestia avand un schimb de replici extrem de dur.

sursa foto: spynews.ro

loading...
Distribuie:

Vezi si:

8 comentarii la “Mirela in conflict cu Andrei (9 iulie 2014)

 1. miuta

  nu e de mirare de ce nobila prezentatoare trece atat de usor peste jignirile aduse in direct de unii concurenti,si nu o suporta pe Oana care nu jigneste…si ea la randul ei vad ca foloseste jigniri….rusine

  Reply
 2. Patricia

  Doamna Mirela are dreptate, cu asa persoane ca Andrei e imposibil sa nu te ienervezi, ce sa mai vorbim, daca ela fost in stare sa arunce tigaia cu cartofi in mijlocul casei aceasta spune totul, este un violent, invidios, un fost alcoolic….

  Reply
 3. irina

  Nu ati astaptat la asa ceva,dar pina acuma a fost bine cea facut ,si el siRaymond de Viorel sa nu spun
  ceau facut cu Oana toate erau bine ,a lasat dupa ei ,de ce nu a dat afara si pe Raymond cind urla ca un nebun pe Oana sau pe Viorel cind era agresiv cu Oana ,,,asta a primit asta a meritat.

  Reply
 4. ica

  Asemenea specimen nu trebuia primit in casa,s-a vazut de la inceput ce om este ,sa vorbesti in asemenea fel cu un specialist este de neconceput si staful sa nu poata sa l scoata din emisiune,sa te lasi dominat de o nulitate nu se poate.

  Reply
  1. ica

   Si Cristina ii mai tine isonul ca nu a gresit cu nimic inseamna ca il aproba ,imi este mila de ea daca ramane cu un asemenea om.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *