Mirela Vaida a anunțat ce are de gând să facă după ce Simona Gherghe revine la ”Acces Direct”!

gherghe si vaidaMirela Vaida a lăsat un mesaj pentru cei care o îndrăgesc și și-a justificat absența de pe blog, dar și pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea TV nu mai are timp în ultima perioadă să fie la fel de activă pe rețelele de socializare. Mirela Vaida este foarte ocupată cu filmările și a promis că atunci când Simona Gherghe se va întoarce la ”Acces Direct”.

”Dragii mei, nu ne-am mai auzit demult! N-am mai scris demult nimic pe blog, nu am mai prea postat pe grup, deşi mi se întâmplă zilnic o grămadă de lucruri care ar merită povestite şi promit că o voi face într-o zi! Dar îmi lipseşte timpul! Cu desăvârşire!! Am un program încărcat acum însă, după ce mă voi mai linişti şi se va întoarce şi Simona, îmi voi face timp să povestim mai mult! Deocamdată am fost invitată de cei de la Radar de Media pentru festivitatea de anunţare a finaliştilor la premiile anuale. Voi m-aţi trimis acolo în fiecare an, cu mii sau zeci de mii de voturi! Iată că mă trimiteţi şi anul acesta! Însă miercuri seară, pe 21 iunie, când are loc evenimentul, eu am înregistrarea ediţiei cu vedete 2k1, cea de weekend! Asta se întâmplă în fiecare miercuri, până pe la 22.30 şi nu pot schimbă programul sub nicio formă! Sper să mă înţelegeţi, voi, toţi cei care m-aţi votat cu aceeaşi loialitate, şi să ştiţi că voi absenţa motivat! Va mulţumesc pentru toate cuvintele frumoase şi pentru toată susţinerea voastră în toate demersurile mele! Mă gândesc la voi cu toată bucuria şi va doresc zile pline de soare şi de linişte! Cu drag, Vaida!”, a scris Mirela Vaida pe un grup special făcut pentru ea.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *