Mirela Vaida Boureanu trece prin momente extrem de grele! ”Sper să nu mă internez!”

mirela vaidaPrezentatoarea TV, Mirela Boureanu Vaida, a făcut un anunț care a întristat pe toată lumea. Fiica Mirelei Boureanu Vaida, Carla, este bolnăvioară. Înaint de a intra în emisie, Mirela Boureanu Vaida a făcut un anunț trist despre fiica ei, Carla. ”Fiica mea a făcut enterocolită. Sper să nu mă internez. Uitați ce cearcăne am”, a declarat Mirela Boureanu Vaida înainte de emisiune.

Prezentatoarea TV este foarte îngrijorată pentru sănătatea fiicei sale, Carla, iar cât timp va fi în emisiune de la ora două, Mirela Boureanu Vaida va sta cu gândul la fetița ei bolnăvioară.

sursa: spynews[.]ro

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Mirela Vaida Boureanu trece prin momente extrem de grele! ”Sper să nu mă internez!”

  1. Vladiana

    Am inteles ca se discuta intens si datorita imensitatii de cereri ale telespectatorilor si fanilor ,la o reincepere ,la o binemeritata reluare ,cu forte noi a Mpfm!Ar fi o treaba excelenta ,nicio o emisiune nu o poate egala !Sarmul ,spontaneitatea ,realismul,emotiile,dorintele ,bucuriile si sentimentele de bine pe care le genereaza Mpfm nu sunt egalate de alte emisiuni!
    Emisiunea prezentata de Vaida ,e patetica ,e infiorator de searbada,intr-un cuvant e un esec total!La fel si prezentatoarea ,inodora incolora si extrem de previzibila si fada!Doar multa galagie si bucurie falsa si regizata!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *