Mirela Vaida continuă seria de schimbări! Cu un astfel de look, sigur n-ai văzut-o niciodată

mirela vaidaMirela Vaida pare a fi într-o continuă schimbare, cu puțin timp înainte de a reveni pe micile ecrane. Frumoasa prezentatoare și-a surprins fanii cu o poză în care este înfățișat un look nou!

Zilele trecute, Mirela Vaida își încântase prietenii cu o serie de imagini de la un salon de înfrumusețare, acolo unde se vopsise și își făcuse niște suvițe foarte frumoase.

Deși a primit numeroase aprecieri, se pare că Mirela nu a fost foarte mulțumită de alegerea făcută, trecând la foarte puțin timp după printr-o nouă schimbare.

Prin urmare, prezentatoarea a îndrăznit să opteze pentru un blond extrem de deschis la culoare, aproape platinat. Mirela Vaida a împărtășit o imagine cu noul look, însă, se înțelege din mesajul alăturat că a abandonat și această culoare, ulterior.

„Ce-ar fi fost dacă…? M-am speriat și am revenit la culoarea veche. Too blonde for me (prea blond pentru mine)! Din păcate, am pierdut culoarea mea naturală…” a scris Mirela Vaida, pe pagina sa de Instagram.

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Mirela Vaida continuă seria de schimbări! Cu un astfel de look, sigur n-ai văzut-o niciodată

  1. Dr Oetker

    Io nu stiu ,pitica asta ,lata-n solduri de Vaida care aduce moartea emisiunilor pe care le prezinta ,intr-adevar f prost ,vezi .MPFM,2 K(ati),Abcces din rect,etc,etc,e cumva abonata pe viata la televiziune!?Ca,stiu ca la cantat e zero ,barat ! Are contract pe viata la tv ,nu mai dispare odata ,prefacuta asta?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *