Momentul in care Andreea MPFM 6 o jigneste pe Paula Chirila: „Si ea este penibila” – VIDEO

andreea mpfm 6În cadrul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” de luni, Paula Chirilă a acuzat-o pe concurenta Andreea că a jignit-o, însă nu a vrut să arate imaginile. Noi le-am găsit şi vi le arătăm şi vouă!
„Ţi-ai exprimat opinia despre mine, personal. Ai acum ocazia să spui ce ai de zis. A fost pe Antena Play şi a ajuns şi la mine acel filmuleţ”, a spus Paula Chirilă, însă Andreea a negat tot. „Eu nu îmi amintesc să fi spus ceva la adresa dumeavoastră. Mi-am dat cu părerea despre situaţia lui Cristi, că se bate monedă prea mult pe ea, atât. Nu am zis nimic despre dumneavoastră. Ştiu că sunteţi aici să ne puneţi întrebări”, a fost răspunsul ei.

„Dar cât de aiurea a fost subiectul ăla cu Cristi. Atâtea întrebări! E penibil, şi ea e penibilă! Dar şi de ce ai făcut, de ce? Doamne! (…) E mai mult decât penibilă situaţia, bate pasul pe loc”, spunea Andreea.

sursa: spynews.ro

loading...
Distribuie:

Vezi si:

7 comentarii la “Momentul in care Andreea MPFM 6 o jigneste pe Paula Chirila: „Si ea este penibila” – VIDEO

 1. Dana B.

  Nimic grav,doar un moment de sinceritate a-l Andreei!Oare cati dintre cei ce au urmarit emisiunea sambata au spus acelasi lucru daca nu chiar mai rau?Credeti ca stafful si Paula nu stiu parerea publicului,ce se scrie pe facebook?Daca ei continua sa neglijeze publicul atunci sa-si asume si sa inghita tot ce primesc din partea lui!

  Reply
 2. Mariana

  SI CE DACA ? N.A MINTIT FATA ,A SPUS PURUL ADEVAR ! E CEA MAI PENIBILA ,TOXICA ,PROASTA ,CEA MAI CRETINA……O JIGNESC EU FARA NUMAR ! IN FOND ESTE ADEVARAT ! MAI BINE ATI SCHIBAO ODATA PE IDIOATA ASTA ,CA NE FACE CU CAPUL ! FACETI CEVA ,ALTFEL O INJURAM ZILNIC PE CRETINOIDA ! BRAVO ANDREEA ,LASA FATA ,CA TI.O INJURAM NOI ! AI VAZUT CE MECLA AVEA IERI ? BULBUCASE OCHII DE PROASTA ,DE NE.AM PISAT PE NOI DE RAS ; ! OARBA DUPA EA !

  Reply
 3. gall iudita

  Andreea are perfecta dreptate.Nuj stiu ca,la directivele stafului sau din initiativa ei,d-na Paula insista prea mult asupra unui subiect prea mult si de multe ori devine penibila,plictisitoare,vorbeste prea mult si nu spune nimic.Toti concurenti stiu acest fapt,dar ei trebuie sa se supuna.

  Reply
 4. Gabriela

  Pai asa e!!!Toata lumea vede ca t de penibile sunt intrebarile puse de ac.moderatoare…Trebuia sa se ajunga si aici ca deja s.a depasit masura!!!Intreaba de zeci de ori acelasi lucru de te scoate din radbari!!!Sa plece ca nu e in stare de nimic!!!Emisiunea a ajuns de ras in frunte cu Paula!!!

  Reply
 5. Irina

  Bine zice, Andreea! Bravo, în sfîrșit ia cineva atitudine. Căci este enervantă de tot Doamna prezentatoare..

  Reply
 6. Irina

  Paula Chirilă pune niște întrebări prostești și dacă face vreo glumiță nu-i iese deloc. Or fi emoțiile sau nu înțeleg ce are dar este ciudat ca o actriță/ prezentatoare să nu aibă vorbele la ea. Este o diferență majoră între ea și doamna Mirela.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *