Mulţi nu le-au dat nicio şansă împreună, dar azi sărbătoresc doi ani de relaţie! Ce mesaj au transmis Nicolae şi Emilia de la MPFM

nicolae si emilia sezon 5 mpfmNicolae şi Emilia au format unul dintre cele îndrăgite cupluri de la „Mireasă Pentru Fiul Meu” din al -V- lea sezon. Aceşti au trecut prin multe încercări împreună, dar dragostea a învins şi cei doi formează un cuplu minunat, iar astăzi sărbătoresc doi ani de relaţie.

Chiar dacă mulţi credeau că se vor despărţi şi nu le dădeau nicio şansă de a rămâne împreună, Nicolae şi Emilia au dovedit contrariul. Foştii concurenţi la „Mireasă Pentru Fiul Meu”, au demonstrat că dragostea dintre ei este puternică şi le-au arătat tuturor că sunt fericiţi împreună şi se iubesc cu adevărat.

Azi, cei doi au anunţat public că sărbătoresc 2 ani de relaţie. Aceştia au postat o fotografie în care arată mai îndrăgostiţi ca niciodată şi au transmis un mesaj emoţionant.

” ❤●•★…Inca o luna = 2 Ani împreună !!! La mulţi ani nouă 🙂 şi celor ce iubesc !!! ❤●•★✿ https://www.youtube.com/watch?v=B2KKcjSOBmk ❤ NE ❤ ” a fost mesajul scris de cei doi în dreptul fotografiei.

sursa: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *