Nicolae MPFM 4 a fost eliminat din competitie

Nicolae MPFM 4 a fost eliminat din competitieAstazi, 30 iulie 2015, ora 14:00, Mirela Boureanu Vaida a anuntat ca doi concurenti ar putea fi eliminati chiar astazi, cu o luna inainte de marele deznodamant al acestei competitii Mireasa pentru fiul meu.

A fost o emisune foarte grea pentru Nicolae MPFM si doamana Maria, mama lui, care au avut o decizie foarte grea. La aflarea propunerii, Maria a ales sa ramana in competitie, iar Nicolae sa plece in afara casei MPFM.

Propunerea a fost urmatoarea:” Nicolae MPFM si doamna Maria a avut de ales intre: a pleca din competitie sau a ramane in concurs si sa lupte pana la finalul competitiei.Vor avea la dispozitie timp de 5 minute in care sa discute, iar dupa vor putea alege.Daca unul dintre cei doi va pasi in afara competitiei(asta insemnand ca unul dintre ei sa paseasca cu pasul dupa gardul competitiei).”

Maria a spus ca Nicolae MPFM a facut cele mai proaste alegeri pana in acest moment si ca trebuie sa ramana in competitie pentru a ramane in casa MPFM.

Nicolae MPFM a hotarat sa paraseasca competitia Mireasa pentru fiul meu, astazi, 30 iulie 2015, cu o luna inainte de Marea Finala a acestui sezon.

Doamna Maria a inceput sa planga si sa ii spuna lui Nicolae sa plece din casa, insa, acest lucru a fost in zadar, si iata ca astazi, 30 iulie 2015, Nicolae MPFM a fost eliminat din competitia iubirii alaturi de mama sa, doamna Maria, dupa 11 luni de competitie.

Doamna Maria a inceput sa planga si sa isi stranga bagajele, deoarece din acest moment nu mai este concurenta cu drepturi depline in casa MPFM.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *