Nicolae si Catalina MPFM 4 s-au despartit

nicolae si catalina mpfm 4 s-au despartitCatalina si Nicolae din sezonul 4 Mireasa pentru fiul meu au hotarat sa mearga de acum incolo pe drumuri separate. Fosta concurenta a marturisit ca are de gand sa se intoarca inapoi in casa.

Nicolae si-a anuntat prietenii ca nu mai este impreuna cu Catalina, spre surprinderea celor care i-au susținut si votat. Acestia au crezut inițial ca mama Catalinei a fost motivul desparțirii, dar nu a fost asa. Astazi, in emisiunea „Star Matinal”, Catalina a marturisit ca are de gand sa se intoarca in casa competitiei, dar cu o singura conditie.

„Ce sa se intample. S-a intamplat inevitabilul, ce s-a auzit aia s-a intamplat. Nu ne dusmanim cum spun oamenii pe Internet. Nu din cauza mamei mele am divortat. S-a intamplat din cauza neintelegerilor, a fost de comun acord. Am hotarat amandoi ca este mai bine pentru noi s-o luam pe drumuri diferite. Daca am semnat este confidential. in fiecare cuplu sunt neintelegeri, nu? Nu vreau sa comentez despre mame, nici despre a mea, nici despre a lui Nicoale. Am vazut foarte multe comentarii rautacioase la adresa mea, la adresa mamelor. Nu vreau sa dezbat acest subiect. Nu mai suntem impreuna si cam atat. Viata mea va lua o intorsatura, eu voi reveni pe drumul cantecului. in viata mea exista cineva in acest moment, mama, o pisicuta primita de curand de ziua mea. in viata lui Nicolae nu stiu, intrebati-l pe ei. N-a existat in niciun caz o a treia persoana in cuplul nostru. N-am niciun regret. Nu regret nici macar casatoria. Aceste lucruri sunt omenesti.”, a marturisit Catalina.

Referitor la faptul daca se va mai intoarce in competitia Mireasa Pentru Fiul Meu, Catalina MPFM 4 a raspuns: „Ma voi intoarce in casa MPFM doar daca ma vor invita sa le cant in marea finala.”

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *