Noutăţi din viaţa lui Raymond şi Constantina. Ce-au făcut cei doi foşti concurenţi de la MPFM. Nu te-ai fi aşteptat din partea lor

Deşi sunt cam zgârciţi în postări în mediul online, iată că Raymond şi Constantina le-au făcut o mare surpriză fanilor. Cei doi foşti concurenţi de la „Mireasă pentru fiul meu” s-au distrat pe cinste la o petrecere şi au împărtăşit imagini cu fanii lor.

Raymond şi Constantina arată într-un mare fel, petrecerea având o tematică specială. Raymond este îmbrăcat într-o ţinută specifică arabilor, în timp ce iubita sa soţie a ales să fie mult mai cuminte, utilizând în fotografii doar un efect specific reţelelor sociale. Şi prietenii lor au intrat în ritmul petrecerii fiind pictaţi pe faţă. Raymond şi Constantina s-au distrat extraordinar de bine şi au ţinut să le arate şi fanilor lor cum petrec timpul. Reacţia fanilor a fost una pe măsură, oamenii fiind încântaţi de faptul că cei doi foşti concurenţi împart cu ei din momentele lor frumoase.

„Mulţumim din suflet, frumoşii noştri, de această supriză. Sunteţi bestiali de frumoşi, aşa vă vrem fericiţi mereu, cu zâmbetul pe buze. Vă iubim, să ne mai răsfăţaţi cu astfel de suprize frumoase”, „Iubirici dragi, ce surpriză frumoasă ne-aţi făcut, mulţumim pentru poză”, „Frumoşilor, ce surpriză frumoasă, de când aşteptam o poză cu voi”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

ray-si-tina-3

sursa: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *