Nu au mai apărut împreună şi gurile rele au spus că s-au despărţit! Adevărul despre relaţia Andradei şi a lui Valentin de la MPFM

Veşti noi despre Andrada şi Valentin de la „Mireasă pentru fiul meu”. Deşi în ultimul timp nu au mai fost văzuţi împreună, iată că cei doi au reapărut în atenţia fanilor.

Dragostea care i-a legat în casa MPFM a continuat şi afară, iar cei doi sunt de nedespărţit. Andrada şi Valentin au început povestea de dragoste în casă, şi deşi multe persoane nu le dădeau nicio şansă, iată că au arătat că dragostea poate depăşi orice.

De curând, Andara şi Valentin s-au fotografiat, iar poza a ajuns în atenţia fanilor. Cei doi au intrat în spiritul Sărbătorilor şi sunt nerăbdători să vină mai repede Crăciunul.

Aceştia au şi o vestimentaţie în stilul Sărbătorilor. Andrada poartă o haină roşie cu puf alb, în stilul lui Moş Crăciun, în timp ce Valentin are un pulover alb cu un şorţ, care imită un costum. Fanii s-au bucurat enorm să-i vadă împreună şi să ştie că relaţia lor este în continuare frumoasă.

Ce mai face Andrada?
Andrada se află încă într-o relaţie cu Valentin, pe care l-a cunoscut în ultimul sezon de la „Mireasă pentru fiul meu”. Cei doi au părăsit casa mireselor şi au refuzat să facă nunta în emisiune, însă nici acum nu sunt căsătoriţi.

andrada-si-valentin-sau-fotografiat-si-leau-aratat-tuturor-imaginea-1

sursa: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *