Nuntă mare în familia ”Mireasă pentru fiul meu”! Avem toate detaliile

mpfmDupă ce gurile rele au spus că relaţia lor nu va rezista, unul dintre cele mai contestate cupluri din show-ul matrimonial “Mireasă pentrul fiul meu”, a luat decizia cea mai importantă a vieții. Astfel, cei doi tineri se pregătesc, în mare secret, să facă o nuntă ca-n povești.

Dacă în casă „Mireasă pentru fiul meu” cei doi aveau discuţii în contradictoriu mai tot timpul, iar nimeni nu le dădea vreo şansă, în afara competiţiei, pare-se, cei doi se iubesc mai mut ca oricând şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Emilia şi Nicolae, foşti concurenţi în sezonul 5 al celui mai urmărit show matrimonial, „Mireasă pentru fiul meu”, sunt mai bine că niciodată şi se bucură de fiecare clipă petrecută împreună. Acum, cei doi sunt mai hotărâţi ca niciodată să facă “pasul cel mare”. Conform unei surse apropiate celor doi, Emilia şi Nicolae se pregătesc să îşi oficieze relaţia în faţă ofiţerului Stării Civile și cei doi şi-au propus să organizeze marele eveniment pe dată de 29 iulie 2018.

Conform surselor noastre, nunta pe care cei doi tineri o organizează în mare secret va avea loc în Chişinău, oraşul natal al Emiliei. Acolo unde sunt aşteptaţi o mare parte din cuplurile formate în casă de la “Mireasă pentru fiul meu”.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *