O concurentă de la MPFM a dat semne că e pregătită să devină mămică! GESTUL făcut atunci când a primit un mesaj direct

Una dintre cele mai îndrăgite tinere care au participat la reality-show-ul matrimonial a făcut public un mesaj, din care toţi au tras aceeaşi concluzie: ea şi sufletul său pereche sunt pregătiţi să devină părinţi.

Constantina şi Raymond, foşti concurenţi de la „Mireasă pentru fiul meu”,vor merge în curând într-o vacanţă în Turcia. Tina a primit mai multe mesaje în care i s-a menţionat faptul că poate se întorc trei din escapada pe alte meleaguri. La unul dintre ele, logodnica lui Raymond a pus trei emoticoane extrem de sugestive. Mai exact, Tina a pus un emoticon care face cu ochiul, unul care are ochii în formă de inimioare şi altul care reprezintă doi părinţi alături de bebeluşul lor.

„Felicitari! Asteptam poze din vacanta. Poate va întoarceți treu, va pup”, „Distractie frumoasa va doresc si sper sa nu-ti mai fie frica in avion… Raymond!!” sunt doar două dintre mesajele primite de Constantina, una dintre fostele concurente de la MPFM.

sursa foto: facebook.[com]

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “O concurentă de la MPFM a dat semne că e pregătită să devină mămică! GESTUL făcut atunci când a primit un mesaj direct

  1. Pat

    Ultimul test: daca nici singuri nu se inteleg( am inteles ca s-au mutat la Bucuresti si stau in chirie), inseamna ca problemele sunt la ei si sunt prea putine sanse ca sa functioneze asa cum ar trebui aceasta relatie.
    Le dau cam 50% sanse de reusita ca sa reziste relatia lor si sa se si inteleaga pe deasupra.
    I-am vazut pe amandoi si desi sunt frumosi impreuna, i-am simtit ezitanti si parca nu stiu sa formeze o echipa. Nu sunt inchegati nici acum si mi se par destul de rigizi unul cu celalat. Nu vor sa se muleze unul dupa celalt si vor mai mult sa conduca in relatie.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *