O fostă concurentă de la MPFM a ajuns la cuţit! Tânăra a fost operată de urgenţă

tatiana-ionita-01Una dintre cele mai controversate concurente ce s-au făcut remarcate în show-ul matrimonial „Mireasă pentru fiul meu” traversează o perioadă de-a dreptul dificilă. Şi asta pentru că, de ceva vreme tânăra se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar, acum, după ce i-au dat un verdict alarmant medicii au fost nevoiţi să o ducă de urgenţă în sala de operaţii.

Tatiana Ioniţă, căci despre ea este vorba, a fost una dintre tinerele ce a stârnit multe controverse de-a lungul emisiunii matrimoniale „Mireasă pentru fiul meu”. De ceva vreme, însă, fosta concurentă trăieşte un adevărat calvar. Şi asta pentru că Tatiana se confruntă cu serioase probleme de sănătate din pricina cărora a fost dusă de urgenţă în sala de operaţii.

După ce a fost consultată de mai mulţi medici specialişti, tânăra ce a fost de mai multe ori mărul discordiei în renumitul show „Mireasă pentru fiul meu” a primit un diagnostic alarmant. Mai exact, doctorii au anunţat-o pe tânără că i-au găsit pietre la rinichi, iar din această cauză tânăra a ajuns la cuţit. În urmă cu câteva zile, Tatiana a fost supusă unei intervenţii chirughicale pentru înlăturarea problemei.

„A fost o săptămână dificilă, dar sunt fericită că a trecut totul cu bine. M-am operat de pietre la rinichi. Am stat internată timp de o săptămână la spitalul din Feteşti”, a spus Tatiana Ioniţă pentru cei de la spynews.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *