O fostă concurentă MPFM va fi alături de Mirela Vaida în noua emisiune!

mirela vaida prezentatoare 2k1Surpriză de proporții! O fostă concurentă la „Mireasă pentru fiul meu” o să apară alături de Mirela Boureanu Vaida în noua emisiune care va începe pe 4 martie. Cristina, fostă concurentă la „Mireasă pentru fiul meu”, a dat astăzi marea veste. Blondina a postat pe o reţea de socializare câteva fotografii din timpul filmărilor. „În curând! Weekend plin de iubire să aveţi! AC pentru totdeauna”, a scris Cristina, iubita lui Andrei, şi el fost concurent în cadrul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”. Rămâne de văzut dacă va fi ca şi concurentă sau are propriul ei rol. Voi ce credeţi?

Echipa „2k1” a început deja pregările, astfel că, în perioada următoare, toţi cei care doresc să îşi testeze relaţia de cuplu, demonstând tuturor că formează cuplul perfect sunt invitaţi să se înscrie pe www.casting.a1.ro.

cristina mpfm 3 la 2k1

„Mireasă pentru fiul meu” se va termina pe data de 4 martie, unde cuplurile din casă vor avea ocazia să îşi oficializeze relaţie şi vor putea avea nunta mult visată.

sursa: facebook.com

Distribuie:

Vezi si:

4 comentarii la “O fostă concurentă MPFM va fi alături de Mirela Vaida în noua emisiune!

 1. doina

  Este clar , daca este adevarata stirea , nu ma voi uita la aceasta emisiune . Daca si individa asta impreuna cu partenerul ei au ajuns vedete tv…..

  Reply
 2. Delmeza Roland

  pai Cristina nu s-a casatorit cu Andrei ?? de ce vine ?? se mai casatoreste iara ???sau nu mai sunt impreuna ???

  Reply
 3. Petcu Mihaela

  Emisiunea 2k1 este pentru cuplurile care se cunosc foarte bine indiferent daca sunt casatoriti sau nu. Este o emisiune care le testeaza relatia.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *