O mai ştii pe Edina, prima câştigătoare MPFM? Este însărcinată şi a făcut publică prima fotografie cu burtica

edinaadrianDacă ai fost fan „Mireasă pentru fiul meu” încă de la început, cu siguranţă o mai ţii minte pe Edina, cea care a reuşit să câştige simpatia publicului şi să obţină premiul cel mare. Ei bine, după toţi aceşti ani, blonda a făcut anunţul despre sarcină.

Chiar dacă nu a rămas cu Adrian, concurentul alături de care a format un cuplu în competiţie, Edina şi-a găsit fericirea, iar acum se pregăteşte să devină mămică. Tânăra s-a mândrit cu burtica ei de gravidă pe contul său de socializare.

Vestea a venit ca o adevărată surpriză pentru toţi fanii, mai ales având în vedere că fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” este foarte discretă cu viaţa sa personală. Edina a anunţat că este gravidă printr-o fotografie în care îşi evidenţiază burtica într-o rochiţă de vară.

Câştigătorii de la „Mireasă pentru fiul meu”, din nou la Antena 1

„Nuntă cu scântei” va debuta în luna august, iar la cârma ei va sta Ana Morodan, o bloggeriţă de fashion de succes. Vor participa mai multe cupluri printre care Mihai şi Mihaela, Valentin şi Andrada, Cristina şi Andrei, Elly şi Cristian Shonea, dar şi Denisa, Liliana, Cosmin, dar şi alţi participanţi surpriză.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *