O mai ții minte pe Simona de la MPFM? Iată cât de fericită este alături de iubitul ei

simonadepresiempfm4mireasapentrufiulmeuspynewsarticolfani3Emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” cu siguranță a avut un impact asupra concurenților care au încercat să își găsească partenerul pe care să se bazeze toată viața. Simona, fosta concurentă MPFM sezon IV, și-a găsit partener în urmă cu doi ani, iar, de atunci, cei doi sunt nedespărțiți.

Simona, fosta concurentă MPFM sezon IV, este foarte fericită și împlinită alături de Cătălin, bărbatul care i-a făcut ultimii doi ani din viață foarte frumoși. Cei doi au o relație încă din anul 2016, de la sfârșitul lunii februarie, iar cei doi se cunoscuseră pe rețelele de socializare.

În prezent, pe rețelele de socializare, Simona și Cătălin își postează fotografii împreună, iar zâmbetul de pe buzele lor spun totul.

Simona povestise pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp, despre marea întâlinire dintre ea si Cătălin.

„Da, am o relaţie. Ne cunoaştem de prin octombrie. Da, m-a contactat el pe Facebook. La început, nu m-a prea atras. Nu am vrut să ies cu el, însă apoi ne-am întâlnit pe stradă şi am început să ieşim împreună. Suntem împreună de vreo lună şi jumătate”, relatase Simona.

simona-si-catalin-mpfm-4

sursa: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *