Oana MPFM 5 a nacut. Vezi prima poza cu bebelusul!

oana si cosmin mpfm 5Una dintre fostele participante ale reality-show-ului matrimonial a devenit mămică pentru prima dată. Anunţul a fost făcut de soţul ei, care a scris pe o reţea de socializare un mesaj tare emoţionant. Odată cu postarea, fostul concurent de la „Mireasă pentru fiul meu” a făcut publică şi prima fotografie cu bebeluşul. Toţi fanii i-au felicitat pe cei doi proaspăt părinţi.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Astăzi, 13 ianuarie nu a fost deloc una cu ghinion pentru Oana şi Cosmin Munteanu, doi foşti concurenţi care s-au cunoscut în casa dragostei. Cei doi soţ au devenit părinţi pentru prima dată, iar Coco l-a prezentat lumii întregi pe Kevin.

kevin bebelusul oanei mpfm 5

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. „Buna seara. Astazi este cea mai importanta zi din viata noastra, la ora 07:31 a venit pe lume micutul nostru Kevin! Suntem cei mai fericiti parinti din lume, suntem emotionati si cu foarte multa iubire pentru a darui printisorului nostru! El este cea mai mare avere pe care ne-a dat-o Dumnezeu! Ii multumim ca este sanatos si mare! Kevin, te iubim si esti totul pentru noi! 👶”, a scris pe Facebook Cosmin Munteanu, alias Coco, unul dintre foştii concurenţi de la „Mireasă pentru fiul meu”.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Oana şi Cosmin Munteanu au devenit soţ şi soţie în urmă cu cinci luni.

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Oana MPFM 5 a nacut. Vezi prima poza cu bebelusul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *