Oana şi Laurenţiu de la MPFM, nunta cu peripeţii. Naşei i s-a făcut rău, iar autocarul s-a defectat. „Aveam emoţii mari”

laurentiu-si-oanaAu caştigat concursul „Cea mai frumoasa cerere în căsătorie” şi au ajuns la altar. Oana și Laurențiu de la „Mireasă pentru fiul meu” au spus hotărâţi „DA”, iar nunta lor de vis a fost organizată de echipa „Răi da Buni”, în cadrul campaniei „Bun de luat”.

Locația a fost una elegantă, iar printre invitaţi s-au numărat foarte multe vedete. Florin Vasilică, Nadir, Daniela Gyorfi au fost alături de tinerii însurăţei. Cu toţii au petrecut până dimineaţă pe muzica unor artişti cunoscuţi.

Atât Oana, cât şi Laurenţiu sunt extrem de fericiţi şi vorbesc despre eveniment ca fiind unul magic. „În sufletul meu a fost bucurie intensă” a declarat Oana în emisiunea Răi da Buni.

Au respectat multe tradţii și au împodobit bradul cu covrigi, pentru belşug în casă. Oana a arătat ca o păpuşă, fiind extrem de frumoasă în ziua cea mare.

„Arăt aşa cum mi-am imaginat că voi arăta în ziua nunţii mele.”a spus emoţionată aceasta.

Nunta nu a fost lipsită de peripeţii, o parte dintre nuntaşi nu au ajuns la timp din cauza unei defecţiuni la autocar. „S-a defectat autocarul din Bistriţa, am fost stresaţi. Invitaţii au fost supăraţi au stat în frig, nu voiau să mai vină la Bucureşti” a declart Laurenţiu în cadrul aceleaşi emisiuni. Şi naşei i s-a făcut rău aceasta fiind însărcinată, la fel ca miresica. „Eu mă bucur că naşa este însărcinată, aşa pe viitor copii noştri vor avea ocazia să crescă împreună, la fel cum au copilărit şi Laurenşiu cu naşul” a spus Oana în emisiunea Răi da Buni.

Nunta a fost însă foarte frumoasă şi specială, iar momentele din biserică au fost unice, Oana având mari emoţii, dar Laurenţiu i-a fost bineînţeles aproape.

„În biserică îl străngeam de braţ pe când aveam emoţii mari.” a mai spus Oana.

sursa: spynews.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *