Parere despre concurenti

„Au picat in plasa. Au fost doar putin atatati si ei isi dau in petec. Maricel spune ca este mai “sus” decat Dragos, iar Dragos crede ca el este mai “sus” decat Maricel. Sunt limitati amandoi, caci nici nu stiu ca un om inteligent nu se compara cu altii. Sunt foarte vulnerabili psihic si nu-si pot controla mania si violenta. Prevad in viitor o incaierare din partea celor doi, si nu m-as mira sa vad o descalificare sau mustrari din partea organizatorilor.
Emilia se aprinde si ea repede, si nu se poate controla la ceea ce spune. Va fi taxata foarte mult pentru acel cuvant “scarba”.
Cristina in ultimul timp este mai retinuta. Mai are tentative, gen licitatia sau impresii pe sfarsitul emisiunii. Nu este pentru prima data astazi, cand se trezeste vorbind. Poate are si ea dreptate cateodata, dar nu stie sa se faca inteleasa. Din cauza debitului, a tonalitatii, expresia fetei ,cuvinte pocite, toate acestea o fac mai bleguta iar celelalte rad.
Imi pare rau ca nu-si spune parerea Cosmin sincer despre fiecare. Eu il consider cel mai credibil(la fel si pe Liliana), si cred ca ce ar spune este adevarat. Eu sincer il admir ca poate supravietui in atata rautate, barfa, invidie, toane, injuraturi. Inca nu s-a plans ca altii ca i-au mancat mancarea sau ce mananca. Nu s-a plans ca nu poate dormi. Nu s-a plans de comportamentul colegilor. Nu s-a plans de costumele din gala sau de disparitia unor lucruri. Si asta doar ca este prea finut si nu-i place ridicolul.
Andreea a plans, cand cineva i-a dat un semn de viata. Cred ca s-a speriat de faptul ca a dezamagit mai multi sustinatori sau telespectatori in ultimul timp prin comportamentul ei. Adevarul ca pe mine da, inainte imi placea cuplul lor. Dupa parerea mea nu poti sa stii cati sustinatori ai decat atunci cand se spune STOP VOT, si dupa aceea se fac nomonalizarile. Inainte era si asa, dar nu este convenabil d.p.d.v. financiar pentru organizatori, iar interesul lor este sa fie cat mai multe voturi. Si cum altfel le pot obtine? Normal ca dupa ce vad sustinatorii nominalizarile. Investesc mai mult atunci caci nu-si doresc sa fie eliminati preferatii lor.
Andreea i-a luat bucuria si speranta lui Dragos din finala de sambata, spunand ca este bucuroasa ca sustinatorii cuplului lor au votat-o pe Stefania. A fost doar un simplu mesaj, nerelevant de la o persoana sau un grup f. mic. Mai vad gen mesaje, de exemplu acum doua ore pe Fb.
“Deea Andreea – Lore,Maricel sa stiti ca oltenia,moldova,ardealu,olanda….etc va iubesc si va sustin”
Cum poate sa spuna o asa aberatie? Stie fata asta ca Oltenia, Moldova, Ardealu, Olanda”, ii sustin pe ei doi? In numele cui vorbeste si in calitate de ce?
Stefania sincera sau nu, macar stie sa se poarte in societate.”

D.M – o cititoare fidela a blogului

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *