Paula Chirilă, în lacrimi la TV! A ascuns adevărul tragic până acum: „Mai bine riscam să mă urască decât să îl pierd”

paulaPaula Chirilă a apărut întotdeauna zâmbitoare şi veselă în faţa telespectatorilor, însă nu mulţi cunosc dramele prin care a trecut. Vedeta a povestit despre una dintre cele mai negre perioade ale vieţii sale şi cum a reuşit să scape de depresie.

Fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” a ascuns mereu tristeţile din viaţa sa. Se pare că cel mai mare regret al său este moartea tatălui său care a avut probleme cu băutura şi faptul că nu l-a putut ajuta.

„Atunci când apar nevoile, când vine democraţia, intervine şomajul, oamenii nu ştiu că ducă chestia asta. A fost un şoc pentru tata şi s-a refugiat în băutură. Asta i-a distrus viaţa la propriu. I-a distrus viaţa şi a murit. Eram deja mare. Nu a vrut să îl ajut, nu m-a lăsat. E prima oară când vorbesc despre asta pentru că după depresia de care ţi-am zis, am făcut cumva pace cu trecutul meu. M-am iertat şi pe mine că nu am instistat să îl ajut. Sunt dezvăluiri în exclusivitate, nu am vorbit niciodată despre asta. L-am sunat pe tata şi după ce l-am găsit în spital, l-au găsit într-un şanţ şi l-am căutat prin spitale. (…) Alegerile lui l-au dus într-un punct în care nu ştiu ce s-a întâmplat, s-a îmbolnăvit. (…) Nu ai cum să îl ajuţi, nu ai cum să intervii în destinul lui, că după te urăşte. Bine, acum îmi dau seama că mai bine riscam să mă urască decât să îl pierd. Mi-am reproşat asta foarte mulţi ani, cred că mai bine de 10 ani”, a declarat Paula Chirilă la „Star Chef”.

Vedeta a recunoscut şi faptul că a fost, destul de recent, într-o depresie cruntă. A reuşit să scape de probleme printr-un episod pe care unii l-ar numi marcant, când era gata să accepte faptul că viaţa sa ar putea lua sfârşit.

„Mi-e greu. M-am urcat la volan, am pornit pe autostradă să fiu eu cu gândurile mele şi îmi aduceam aminte… ştii că citeşti în cărţi, că în faţa morţii îţi vezi toată viaţa trecând prin faţă. Aşa era. Nu ştiu cu cât mergeam pe autostradă, în limita legii, nedormită şi tot ce se întâmplase în ultima vreme şi depresie şi tot. Am spus <>. Şi am pornit şi pe drumul ăsta m-am gândit la toată viaţa mea şi am făcut pace cu tot trecutul meu. (…) Am ajuns la capăt, m-am oprit şi mi-am dat seama că e prima zi din noua mea viaţă”, a mai spus actriţa.

A fost în pragul divorţului

Paula Chirilă şi soţul ei, Marius Aciu, au fost la un pas de separare. În anul 2015, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” au locuit separat, iar presa avea să titreze că este divorţul anului.

Actriţa a recunoscut problemele din cuplul ei, însă timpul le-a rezolvat pe toate, iar cei doi soţi au revenit asupra deciziei de separare, iar în prezent formează în continuare un cuplu. „Când laşi orgoliul deoparte, mă refer la mine, şi te întrebi: ce e mai important în momentul ăsta? Orgoliul meu sau relaţia asta? Atunci răspunsul vine de la sine şi aduce rezolvarea problemei. Am considerat că e mai important ce am, că e uşor să strici şi foarte greu să construieşti o relaţie, care a fost întotdeauna bazată pe respect, pe dragoste, pe înţelegere. Poate în ochii mei au fost nişte greşeli şi apoi mi-am dat seama că nu sunt atât de mari. Hai să încercăm să găsim o soluţie, că e uşor să arăţi cu degetul şi să mă simt eu victima perfect nevinovată! Acum el stă la Bucureşti aici cu noi, totul este bine”, a încheiat Paula Chirilă.

sursa: spynews ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *