Paula Chirila, inlocuita de la MPFM: „Ea este noua gazda a show-ului!”

paula chirilaZiua de astazi, 18 august 2016 a fost una deosebita pentru telespectatorii de la „Mireasa pentru fiul meu”, intrucat prezentatoarea show-ului matrimonial de la Antena 1, Paula Chirila, a fost inlocuita chiar cu fiica ei.

In direct, la Antena 1, prezentatoarea TV a intrat in platoul emisiunii insotita de fiica ei, Carla, cele doua fiind imbracate la fel, in fuste din tulle si tricou alb: „Ea este noua gazda a show-ului.”, a spus Paula, in timp ce micuta Carla cobora pe scari in platou si i-a salutat pe concurenti. Imediat, micuta Carla a dat iama in bucataria concurentilor, unde i-a pus la treaba pe acestia.

De asemenea, Paula Chirila a rugat telespectatorii sa trimita imagini cu prichindeii lor daca seamana cu fetele ori cu baietii din casa „Mireasa pentru fiul meu”.

sursa: spynews.ro

loading...
Distribuie:

Vezi si:

3 comentarii la “Paula Chirila, inlocuita de la MPFM: „Ea este noua gazda a show-ului!”

 1. Miruna

  Comentariile m-au incitat sa scriu din nou si sa-mi expun parerea, in ceea ce priveste cine si de ce merita sa fie in finala si cine sa o castige. Bineinteles ca parerile sunt impartite si este bine ca este asa, unanimitatea este plictisitoare si chiar daunatoare.
  Unii plac cuplul Valentin-Adriana, altii Eduard- Lavinia iar altii pe Constantin-Mihaela pentru calitatile pe care le au fiecare dintre ei si este normal sa fie asa.Niciunul dintre cupluri nu are doar defecte sau doar calitati si fiecare, cred ca, se iubesc in felul lor.
  Acum daca este vorba de cine merita sa castige in finala, fiecare are parerea lui in functie de cuplul pe care il simpatizeaza.Eu cred ca merita sa castige Adriana-Valentin pentru ca mi se pare ca este un cuplu potrivit, decent,se iubesc(in ciuda a ceea ce se spune despre ei de catre cei care nu-i plac),se completeaza unul pe celalalt si au ce sa invete unul de la celalalt. Nu mi se pare ca au facut greseli impardonabile pe parcursul competitiei, ceva care sa-i descalifice in ochii telespectatorilor si a simpatizantilor lor. Pentru cei care nu-i plac, evident, ca orice greseala cat de mica, va fi catastrofica, de neiertat.
  Nu doresc sa pun in antiteza comportamentele celor pe care ii vad castigatori, cu cele ale celorlalte cupluri dar daca as face-o, mi-ar da tot cu plus, pentru Valentin-Adriana, fara sa am pretentia ca sunt neaparat obiectiva.
  Referindu-ma,acum, la mult discutata” gluma” a lui Eduard (barbat de peste 30 de ani), eu nu cred ca a fost o gluma, ci o modalitate de a umili pe cineva pe care nu-l placea, pe care simtea ca nu are cum sa-l domine decat facand astfel de gesturi, care de altfel, sunt descalificante doar pentru cel care le face. In acest caz”imaturul”Valentin s-a comportat mult mai matur decat ”barbatul” Eduard. A mai fost o situatie in care ”imaturul”Valentin l-a salvat, fara sa stea pe ganduri, pe Eduard, atunci cand acesta s-a comportat extrem de ”barbateste”vrand sa-i aplice un” croseu” lui Catalin, ceea ce probabil ca i-ar fi adus descalificarea. In acea situatie, nici Nicolae, nici Constantin (care-i erau amici lui Eduard) nu au facut nici un gest pentru el, sau pentru a salva situatia.
  Acestea sunt fapte, comportamente care dau un indiciu asupra caracterului persoanelor despre care am vorbit.
  Nu pretind ca sunt obiectiva, incerc sa-mi expun parerea aducand argumente in sprijinul celor pe care le sustin.Uneori imi iese, alteori, nu.
  Va doresc o zi frumoasa.

  Reply
 2. ana

  Salut fetele,
  Toate-s vechi si noi sunt toate……astept comentariile voastre 🙂
  N-am vazut nimic, sunt ocupata cu copiii. Increc sa vad rel. in seara aceasta. Pupici .

  https://www.youtube.com/watch?v=9pIgWdAhnz8
  Ptr. voi ,
  Un tango tot mai lin – Camelia Radulin

  Ia aminte, doamnă, ne topim efemer

  Și iubindu-ne stins, ca-ntr-un vechi ritual,

  Vom ajunge, dansând, la un singur final;

  Ia aminte, doamnă, florile pier…

  Ia aminte, doamnă, zilele sunt mici

  Dinții noștri flămânzi carnea vieții o smulg

  Și tăcerile curg între noi ca-ntr-un burg:

  Ia aminte, doamnă, orele sunt mici…

  Ia aminte doamnă, nu mai suntem nebuni

  Nici de vara din trup, nici de roua din zori

  Învățam să murim chiar și-n vis uneori;

  Ia aminte, doamnă, suntem tăciuni.

  Sărutările noastre au tristețe de zaț

  Le sorbim absentând în tangoul de fum

  Nu mai sunt privitori, doar un capăt de drum;

  Sărutări cu strânsoare de laț…

  Vom ajunge să știm ce-am pierdut din trecut

  În beție de crini și-n aromă de brazi

  Vom pricepe că nu doar urcând poți să cazi

  Vom ajunge să știm ce-a durut.

  O să-ți las pe inel, ca un ultim destin

  Noaptea asta în doi și un câmp de iertări

  Fluturând între noi, ca eșarfa prin gări

  Un tango tot mai lin, tot mai lin…

  Reply
  1. kmy

   Da bine iti sade aici cocotata 🙂
   Eu ti-am scris o poezie kiilometrica mai jos si tu mănânci aici singurică toate sarmalele ? 🙂 😀

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *