Paula Chirila, mesaj emotionant pentru Mirela Boureanu Vaida

Mirela Vaida si Paula ChirilaMirela Boureanu Vaida si-a botezat, duminica, baietelul, Vladimir. De la petrecerea de dupa crestinarea baietelului nu a lipsit nici Paula Chirila, actuala prezentatoare a emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, care a tinut sa-i transmita fericitei mamici un mesaj emotionant.
Paula Chirila a tinut sa le spuna concurentilor din casa „Mireasa pentru fiul meu” ca a avut parte de o duminica incarcata. Prezentatoarea „Mireasa pentru fiul meu” le-a spus tinerilor ca a participat la petrecerea organizata cu ocazia crestinarii fiului Mirelei Boureanu Vaida.

„Ieri am fost la petrecerea de botez a lui Alexandru Vladimir Vaida, baietelul Mirelei Vaida. A fost o petrecere frumoasa, doamna Mioara Velicu ne-a emotionat pe toti. A fost superb si ii doresc Mirelei sa se bucure de Alexandru, sa-i creasca, sa fie sanatos. Daca va fi sa vina si al treilea, sa vina, ca asa am citit prin presa. A fost si Carla, dar nu am stat prea mult”, a declarat Paula Chirila la „Mireasa pentru fiul meu”, de la Antena 1.

Mirela Boureanu Vaida este fosta prezentatoare a emisiunii ”Mireasa pentru fiul meu”, difuzata de Antena 1. Ea a fost inlocuita la cârma emisiunii de Paula Chirila, dupa ce a anunțat ca pleaca pentru a aduce pe lume si cel de-al doilea copil. Vaida mai are o fetița, pe nume Carla Maria.

Cel de-al doilea copil al vedetei s-a nascut sâmbata, 20 august 2016, la ora 19:00. Fiul ei a primit numele Vladimir Alexandru si s-a nascut pe cale naturala, dupa un travaliu de o ora si jumatate. La nastere, baiatul Mirelei avea 52 de cm si 3.780 kg.

sursa: spynews.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *