Petru, fost concurent la MPFM, probleme peste probleme: „A fost pentru prima oară când am furat de la cineva din casă”

petruPetru, fost concurent la „Mireasă pentru fiul meu”, trece dintr-o problemă în alta. Tânărul a încercat să își facă un viitor peste hotare, acolo unde a plecat să muncească. Din păcate, nu a avut noroc și de foarte multe ori a îndurat situații care mai de care mai grele.

Petru le-a povestit tuturor de pe Facebook prin câte a trecut, iar poveștile nu sunt deloc puține.

„Încă o dată viața ma pune la încercare…Anul acesta după ce am ieșit din emisiunea aia, m-am reîntors la Deva cu niste banuti care i-am pus la șosete in caz de ceva rău, acei bani s-au terminat si m-am rugat de 2 băieți sa ma aducă in Austria iar pe această cale le multumesc frumos, am plecat din Austria pentru ca nu m-am simțit bine în acel loc, am venit in Germania( Frankfurt) la o fata…Ea știa in ce situatie sunt si mi-a zis nu iti fa probleme… Relatia nu a mers, ea vroia tinuta in brate saturată, mângâiata , nu am putut pentru ca nu simțeam si m am decis să plec la un fost vecin de La Deva care acum locuieste in Wiesbaden 30 de km de Frankfurt, o rugasem frumos sa imi dea 20 de euro pt bilet la care mi-a zis ca e problema mea si nu are sa imi dea….Stia unde avea o pusculita in care strângea monezi (a fost pentru prima oară când am furat de la cineva din casă)….Luasem monezile de acolo si asa am avut bani de bilet sa ajung la fostul meu vecin”, spune Petru.

Problemele nu s-au terminat aici. Petru a mai avut de înfruntat alte și alte situații. S-a angajat în altă parte, dar nici aici nu a avut noroc.

„Prima luna când am lucrat mai mult la el am căzut de acord să nu plătesc că îmi asigura cazare si 10 euro pe oră (dar am primit 9 euro) A mai rămas August, Septembrie si Octombrie care le plătisem cu muncă si diferența de bani (imi cerea 250 de euro…) Nu e mult dar nici usor nu e sa stai cu cineva la care trebuie să îi speli pisatul…Ieri eram mai linistit caci stiam ca am chiria plătită pana la sfarsitul luni si deja avea ceva promisiuni…Azi dupa niste reproșuri și discuții mai aprinse mi-au zis sa părăsesc asa până sâmbătă….Si uite asa doar mie mi se poate întâmpla….”, a mai spus Petru.

petru2

sursa: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *