Petru MPFM 6 a facut un anunt important! Ce se va alege de relatia lui cu Maria

petru si maria mpfm 6În urmă cu câteva zile, Maria a sărit gardul casei „Mireasă pentru fiul meu” fără să se gândească la relaţia pe care o avea cu Petru. La numai două zile diferenţă, Petru nu a mai suportat şi a sărit şi el gardul. În ziua când a aflat despre fapta greşită a Mariei de a abandona casa „Mireasa pentru fiul meu”, Petru a izbucnit în lacrimi şi a fost vizibil afectat de alegerea ei de a pleca fără niciun motiv şi fără a spune nimic.

Astăzi, fostul concurent, Petru a făcut un anunţ neaşteptat pe una dintre reţelele de socializare despre ce se va întâmpla cu relaţia lui cu Maria, dar şi decizia neaşteptată pe care a luat-o fosta concurentă.

„Buna ziua prieteni dragi! Vreau sa va rog, sa nu mai insistati cu Maria. Este un capitol incheiat pentru mine, ea dorind spre surprinderea mea, sa se reintoarca in emisiune!! Va doresc o zi minunata!”, a fost mesajul transmis de Petru pe reţelele de socializare.

sursa: facebook.com

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Petru MPFM 6 a facut un anunt important! Ce se va alege de relatia lui cu Maria

  1. Meggie.

    Petru actoria nu prea este de tine. Pacat parca spuneai ceva de Ion Creanga.
    Am si eu o nelamurire. Cum ai calculat tu cei 20.000 de lei ca fiind bucatica ta din premiul suplimentar? Ai spus ca esti concurent cu drepturi depline si ca esti indreptatit sa primesti acesti bani. Dar cum ai calculat? Pt. ca din cate se stie nici macar care au in posesie acesti bani nu stiu exact pe ce ii vor chletui pana la fianul competitiei. Se presupune ca pot face diferite surprize, iesiri, cadouri scumpe sau pur si simplu sa-i puna pe toti la bataie intr-un concurs.
    Cam asa se intampla cu oamenii care nu stiu sa aprecieze valoarea banului sau mai mult; cu persoane care au impresia ca li se cuvin bani din neant.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *