Poezie pentru fani


Un buchet de multumiri noi astazi am adunat
Sa vi-l daruim din suflet, voua, tuturor ce ne-ati votat!
Martorii iubirii noastre voi ati fost de la-nceput
Ca sunteti atat de multi, niciodata n-am crezut!
Ne mandrim ca-n asta lume multi, multi v-ati adunat,
Ati tinut cu noi si iata, iubirea noastra a triumfat!
Insa am mai remarcat cat sunteti de minunati
Voi mereu ne-ati fost alaturi, pentru asta meritati
Toata stima si respectul de la Baby, Gargarici
Sau Alex si Dragosici!!!!“Va pupam si va multumim pentru tot! nu avem timp sa intram pe facebook mereu, dar sper ca ne intelegeti!!! Un mic cadou din partea noastra!

loading...
Distribuie:

Vezi si:

14 comentarii la “Poezie pentru fani

  1. NANA M

    Daca ceea ce apare pe aceasta pagina se cheama POIEZIE , sa spunem ca asa este , este o chestie pe care voi o dedicati fanilor vostrii deci nu ma priveste pe mine ! De ce ma bag eu in seama cu voi ? Nu v-am placut , nu v-am urat ci nu am fost de acord cu multe din actiunile voastre , cel mai mult am condamnat-o pe GABRIELA si pe CORNELUS , s-a vazut trasatura de familie a lui DRAGOS ! ALE , tu din prea multa dragoste i-ai aparat . Noroc de D-L GHEOGHE care a fost mai realist decat mama ta care te marita oricum cu oricine ! Sa va canalizati pe dragostea voastra , nu pe combaterea altora , sa aveti ochi unul pentru altul si atunci veti realiza daca va iubiti sau nu si veti convinge si pe cei din jur ! Sper ca ati invatat ceva , ca ati tras concluziile potrivite , toti am trecut prin asa ceva si acum ne dam savanti ! La voi a fost foarte solicitant si concentrat , la voi fortat , la noi in timp de mai multi ani . Totul este sa ramaneti cu ceva bun si util , sa nu va inraiasca , sa nu fiti suspiciosi ci deschisi sa cunoasteti lumea asa cum este ea , cu bune dar si cu rele . Sa va fie bine si sa fiti fericiti , cum veti hotara voi , impreuna sau separat !

    Reply
  2. Miriam

    Din ce vedem sa credem ca acel 80%este indeplinit de garga?sau acel premiu cu multe zerouri castigat de ea cu ajutorul lui trebuie cheltuit tot impreuna”si la bine si la rau”mai suporta si el ca nu o sa fie fraier sa plece in Italia sau oriunde pe santierele patriei,sapte luni in casa ,sa vedem cate luni afara,daca sunt mai tari ca restul cuplurilor castigatoare! Nu zici hop pana nu sari,mai e timp au trecut doar cateva saptamani,daca e pe bune pacat de straduinta tatalui de a o scolii,ea merita altceva mai bun,din toate punctele de vedere,a involua nu e de admirat.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *