Pregătirile sunt pe ultima sută de metri pentru nunta lui Laurențiu de la MPFM! Oana a ales o rochie de mireasă spectaculoasă

oana-si-laurentiu-mpfm-2Oana și Laurențiu numără zilele până când vor face nunta mult visată. Fostul concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu” are mari emoții pentru ziua ce urmează.


Oana, soția lui Laurențiu, este însărcinată cu un băiețel, iar peste aproximativ două luni urmează să nască. Deși este graviduță, Oana a ales o rochie de mireasă spectaculoasă care o face să arate ca o adevărată prințesă.

Ținuta de vis a Oanei a fost asigurată de atelierul ”Ladies Tailor”, iar o alegere mai frumoasă de atât nu se putea. Soția lui Laurențiu arată senzațional în rochia de mireasă, iar în ziua evenimentului cu siguranță va fi foarte specială.

Rochia de mireasă pe care Oana a ales-o este stil prințesă, iar bustul este dintr-o dantelă foarte fină. Aplicațiile cusute cu mare grijă pe mâneci arată spectaculos.

Laurențiu și Oana au dezvăluit și care va fi numele băiețelului lor. „Eu am ales David și Oana, Elias. Mie mi-a plăcut numele David de încă ceva timp. L-am considerat un nume mai diferit, iar numele de Elias, a venit ea cu ideea atunci când am cunoscut un copil care venea pe la garaj unde mă întâlneam eu cu băieții”, a spus Laurențiu.

Oana și Laurențiu vor face nunta duminică, într-o locaţie superbă, la Solange Ballroom, iar prezent la petrecere va fi și Mihai Morar. Cei doi tineri au câștigat concursul „Bun de luat” organizat de emisiunea pe care Mihai Morar o prezintă.

sursa: spynews ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *