Prima apariție publică a Paulei Chirilă, după ce s-a aflat că a divorțat. A avut un decolteu amețitor

paulachirilaDupă ce s-a aflat că una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare, Paula Chirilă, a divorțat de Marius Aciu, aceasta și-a făcut apariția la un eveniment monden îmbrăcată senzual și cu zâmbetul pe buze!

Chiar dacă trece prin momente grele, Paula Chirilă s-a prezentat astă seară la un eveniment monden. Îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă până în pământ, accesorizată cu un plic argintiu și o pereche de cercei imenși, prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” a uimit cu apariția sa! Detaliul amețitor din ținuta sa a fost chiar decolteul, care lasă la vedere foarte puțin din lenjeria intimă. Cu zâmbetul pe buze, aceasta s-a lăsat pozată.

Problemele dintre Paula Chirilă și Marius Aciu nu sunt noi

Paula Chirilă și Marius Aciu s-au aflat în pragul divorțului și în anul 2015. Atunci, prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” și soțul ei au locuit separat, iar presa avea să titreze că este divorţul anului. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Carla.

Actriţa a recunoscut problemele din cuplul ei, însă timpul le-a rezolvat pe toate, iar cei doi soţi au revenit asupra deciziei de separare, dorind să continue ca și cuplu. „Când laşi orgoliul deoparte, mă refer la mine, şi te întrebi: ce e mai important în momentul ăsta? Orgoliul meu sau relaţia asta? Atunci răspunsul vine de la sine şi aduce rezolvarea problemei. Am considerat că e mai important ce am, că e uşor să strici şi foarte greu să construieşti o relaţie, care a fost întotdeauna bazată pe respect, pe dragoste, pe înţelegere. Poate în ochii mei au fost nişte greşeli şi apoi mi-am dat seama că nu sunt atât de mari. Hai să încercăm să găsim o soluţie, că e uşor să arăţi cu degetul şi să mă simt eu victima perfect nevinovată! Acum el stă la Bucureşti aici cu noi, totul este bine”, a declarat Paula Chirilă.

sursa: spynews.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *