Prima reactie a Constantinei MPFM 3 dupa ce s-a logodit cu Raymond

tina si ray s-au logoditMIREASĂ PENTRU FIUL MEU. După trei zile de tăcere, Constantina, una dintre fostele participante ale reality-show-ului matrimonial, care a fost prezentat de Paula Chirilă, a făcut public un mesaj care are legătură cu logodna ei cu Raymond. Mai mult, dacă după despărţirea de Ray, ea şi-a şters toate pozele de pe Facebook, acum a urcat câteva noi cu ei doi.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Tina şi Ray s-au logodit pe 4 martie, iar cel care a dezvăluit asta a fost el. Fericită, dar discretă, Constantina, care a acceptat să-i fie soţie şi a primit inelul de logodnă, a făcut public un citat renumit, în care pare să se regăsească foarte bine.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. „Dă-le celor pe care îi iubeşti aripi să zboare, rădăcini la care să se întoarcă şi motiv să rămână!”, a scris Constantina, una dintre fostele concurente de la „Mireasă pentru fiul meu”.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Tina şi Ray sunt câştigătorii sezonului 3 de la „Mireasă pentru fiul meu”. În timp ce se aflau în casa dragostei, Constantina şi Raymond au format un cuplu începând din 15 octombrie 2013. Pe 10 decembrie 2016, Ray a anunţat printr-un mesaj scris pe Facebook că, după trei ani de relaţie, el şi Tina au ales să meargă pe drumuri separate. Iar pe 4 martie 2017, Raymond postat pe o reţea de socializare că s-a logodit cu cea pe care a cunoscut-o în casa dragostei, Constantina.

sursa: facebook[.]com

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Prima reactie a Constantinei MPFM 3 dupa ce s-a logodit cu Raymond

  1. Panait Octaviana

    Cum de s-a intamplat asta cand erau ferm hotarati sa se desparta forever?Stiu ca au venit si in studio, in emisiune si au vorbit cu prezentatoarea Chirila pe rand si erau hotarati la despartire..ce radacini atunci..ce motiv..a motivul cred ca a fost faptul ca a comentat lumea ca nu ei meritau sa castige ca au avut un cuplu care nu era fiabil si nu era durabil..pentru ca amandoi sunt firi foarte incapatanate si orgolioase..si pasiv-agresive..dar ca sa”demonstram” cat de „raritati”suntem noi, hai sa nu fim fraieri, sa pierdem ce-am obtinut..faima desarta..si de ochii si gura lumii..vorbe desarte..dupa atata stat impreuna nu s-au logodit si o facura brusc..ce mai gaselnita..

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *