Primele declaratii ale lui Cosmin MPFM 5 dupa ce a devenit tata: „A avut ceva probleme la nastere…”

Oana si cosmin mpfm 5 au un copilCosmin Munteanu, unul dintre foştii participanţi ai reality-show-ului matrimonial, a făcut declaraţii în exclusivitate pentru Spynews despre venirea pe lume a lui Kevin. Proaspătul tătic de băiat a spus că soţia lui a avut ceva probleme la naşterea micuţului ei. Şi, totodată a dezvăluit cum se simt acum Oana şi fiul lor.
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Băiatul Oanei şi al lui Cosmin Munteanu a venit pe lume într-un spital din Spania. Soţul Oanei Munteanu a spus că aceasta a stat mai mult timp în travaliu şi că a avut ceva probleme când l-a născut pe primul copil al cuplului.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. „Bebe Kevin este foarte bine, este foarte mare, iar sotia mea este si ea bine, are dureri ca orice mamaica dupa o nastere naturala, dar se va recupera. Da, noi suntem in Spania deja! Suntem cu totii, si familiile, si prietenii, cu totii! A avut ceva probleme la nastere, a stat cam mult (n.r.: în travaliu), dar multumim Lui Dumnezeu este bine si sanatos!”, a declarat Cosmin Munteanu, unul dintre foştii concureţi de la „Mireasă pentru fiul meu”, în exclusivitate pentru spynews.ro

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Primele declaratii ale lui Cosmin MPFM 5 dupa ce a devenit tata: „A avut ceva probleme la nastere…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *