Ray, eşti la cuţite cu socrii? Tina de la MPFM a recunoscut MOTIVUL pentru care soţul ei nu a însoţit-o la părinţi

constantina si raymond mpfm 3 s-au despartitTina, una dintre cele mai frumoase tinere care au fost în casa dragostei, a făcut azi un live pe Facebook. În timpul filmării, ea le-a prezentat-o tuturor pe nepoţica ei. Fosta concurentă de la MPFM a dezvăluit la un moment dat motivul pentru care Raymond, soţul ei, nu a însoţit-o în casa părintească.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Cei doi foşti concurenţi de la MPFM s-au căsătorit în luna iulie, iar naşi le-au fost Alina şi Tolea Ciumac. În timpul live-ului, Tina a spus că împreună cu Ray a fost la o nuntă cu o noapte în urmă şi că nu a dorit să-l trezească pentru a merge cu ea la părinţii săi. Multora nu le-a picat prea bine acest amănunt şi s-au întrebat dacă relaţia lui Raymond e una bună cu socrii săi.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. În timpul live-ului, Constantina părea foarte fericită alături de nepoţica ei de şase luni. Mai mult, la un moment dat a spus că îi caută iubit căţeluşei sale, Sisi.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. „Nu-i aşa că am o nepoţică frumoasă? E cea mai frumoasă nepoţică! Da, eu m-am pus la cinci dimineaţa la somn şi la opt m-am trezit. Am luat microbuzul, nu l-am mai trezit pe Raymond şi am dat o fugă până la Măceşi. Am prins ocazia asta să-i văd pe ai mei şi chiar dacă sunt obosită şi vor continua şi astăzi filmările. (…). Sisi va trebui… va trebui să-i găsesc un gagic lui Sisi. Vreau să fiu bunicuţă (…)”, a spus Tina, una dintre fostele concurente de la MPMF.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *