Revine Mirela Boureanu Vaida pe micile ecrane, prezentatoare la o noua emisiune?

mirela boureanu vaida prezentatoare la acces directSimona Gherghe este însărcinată şi urmează să nască o fetiţă în prima jumătate a lunii iunie.În cadrul primei emisiuni „Acces Direct” din acest an, prezentatoarea TV a declarat când va pleca pentru a se pregăti de naşterea fiicei ei.

Simona Gherghe este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată şi că va aduce pe ume o fetiţă. Totodată, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” , a vorbit şi despre concediu maternal, după ce în presă au apărut speculaţii privind înlocuirea ei cu fosta prezentatoare de la „Mireasă pentru fiul meu”, Mirela Boureanu Vaida.

„Nu ştiu, îţi dai seama că nu am cum să.. Câteva luni tot o să mai stau. Mă simt foarte bine, nu am avut greţuri, nimic. Am văzut că s-a spus că am înlocuitor”, a spus Simona Gherghe.

„Da, e fetiţă. Eu şi Răzvan ne-am dat seama dinainte să mergem la medic că vom avea o fetiţă. De fapt, chiar el a zis într-o dimineaţă”, a declarat Simona Gherghe cu privire la sexul copilului.

„Nu ştiu nici cât voi sta acasă. Ştii cum e cu alăptatul. O să fim noi doi, o să fie şi mama cu noi. Nu o să stea în casă cu noi. Părinţii mei stau în Bucureşti şi nu va fi o problemă, ne vom organiza astfel încât să am ajutor, dar vreau să mă descurc şi eu”, a mai spus Simona Gherghe.

sursa: spynews.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *