Robert & Cassandra – Eduard si Lavinia – primele cupluri MPFM5?

Robert & Cassandra - Eduard si Lavinia - primele cupluri MPFM5Chiar daca sezonul 5 Mireasa pentru fiul meu de-abia a inceput, concurentii au avut deja ocazia de a se vedea chiar in Gala de deschidere a sezonului, cand fetele si baietii au putut socializa si de ce nu, chiar a se indragosti.

Dupa prima intalnire, Robert si Cassandra s-au placut reciproc. Acestia deja isi fac declaratii de dragoste. Credeti ca Robert si Cassandra se potrivesc?

robert cassandra mpfm5

Lavinia a declarat ca il place pe Eduard, baiatul cu care s-a tachinat cel mai mult la prima intalnire. Concurenta a spus ca il considera pe Eduard o provocare pentru ea si ar fi dispusa sa-l cucereasca. Vor forma Lavinia si Eduard un cuplu?

lavinia eduard mpfm5

Credeti ca acestea vor fi primele cupluri din competitie? Care dintre ei credeti ca se potrivesc mai mult?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

4 comentarii la “Robert & Cassandra – Eduard si Lavinia – primele cupluri MPFM5?

  1. ana

    Meggie te pup ptr. Armik. Imi place, ii ascult cu placere toate melodiile. De ce sunt mai tristuta ?? Ptr.ca toamna mi-am pierdut jumatatea si au ramas atatea amintiri frumoase dar acum putina tristete. Imi revin incet>>>
    Ioana, ai sa ma crezi oare ?? 4 ore – patru ! am ascultat melodiile Cenaclului si cand l-am auzit pe A. Paunescu : ” Cantam ptr.libertatea dvs., ptr.libertatea tarii si luam libertatea ca atare si o transformam in cultura tranzitiva ptr.ca suntem la intalnire cu istoria si avem dreptul sa ne simtim eroii ” mi-am adus aminte ca intr-un an fast, am avut ocazia cu sotul meu iubit sa-l admir in orasul meu de seara pana dimineata. N-o sa mai fie niciodata acest fenomen. Am vz.si in emisiunile noastre mpfm, majoritari manelisti.>>> Sa-I vedem cu ce ,, bagaj de cultura,, au venit cei noi. Deja au preferinte cu iz de ,, visiki,,. Va pup pe amandoua si pe toateeeee

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *