Roxana MPFM 4 si-a gasit sufletul pereche si va deveni mamica

Roxana mpfm 4 are un iubitMIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Roxana, una dintre fostele concurente care a participat în cel de-al patrulea sezon al reality-show-ului matrimonial şi-a găsit jumătatea în afara casei dragostei. Ei bine, surpriza vine acum: bărbatul care o face fericită e chiar fostul iubit pe care l-a avut înainte să intre în competiţia de la „Mireasă pentru fiul meu” – Cătălin.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Roxana şi Cătălin au fost împreună timp de trei ani şi jumătate înainte să participe la reality-show-ul matrimonial. În cadrul competiţiei, ea a declarat că l-a iubit enorm pe Cătălin și chiar și-a făcut un tatuaj cu numele său. De curând, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” a mărturisit pe contul ei de Facebook că se simte uimită și copleșită de stările și trăirile care dau năvală în sufletul ei, că nu poate descrie în cuvinte ceea ce simte pentru iubitul ei, pe care îl iubește extrem de mult și îi mulțumește Lui Dumnezeu că i-a readus împreună.

roxana mpfm 4 insarcinata

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Iar asta nu e tot: Roxana e însărcinată şi a făcut marele anunţ ieri.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. „O mămică în devenire”, a scris Roxana, una dintre fostele concurente de la „Mireasă pentru fiul meu”.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Roxana are 21 de ani, este din Râmnicu Vâlcea și locuiește în București. Tânăra a intrat în casa Mireasă pentru fiul meu în septembrie 2014, la vârsta de 19 ani, declarând că este hotărâtă să se căsătorească și s-a descris ca fiind sensibilă, ambițioasă, puternică, jucăușă, gospodină, harnică și responsabilă. În competiție, Roxana a format un cuplu cu Ștefan, însă după doar câteva zile, cei doi s-au despărțit, deoarece Roxana și-a dat seama că Ștefan nu era ceea ce ea căuta. Câteva luni mai târziu, în luna februarie 2015, odată cu intrarea unui nou val de concurenți, Roxana l-a cunoscut pe Andrei, cu care a format un cuplu în luna martie. În luna mai 2015, Andrei și Roxana au părăsit competiția, iar nu după mult timp, s-au despărțit. Un an mai târziu, Roxana și-a găsit fericirea în brațele fostului ei iubit, Cătălin.

roxana de la mpfm 4 insarcinata

sursa: spynews.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *