Sambata,1 septembrie, incepe NOUL SEZON Mireasa pentru fiul meu

Mirela Boureanu Vaida
Noi concurenti asteapta sa treaca pragul casei Mireasa pentru fiul meu. Deci vechii concurenti abia au iesit, se pregateste o noua editie.

Asadar, sambata, 1 septembrie, fiti alaturi de emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la ora 14 pentru a face cunostinta cu noii concurenti!

loading...
Distribuie:

Vezi si:

6 comentarii la “Sambata,1 septembrie, incepe NOUL SEZON Mireasa pentru fiul meu

 1. alexandru

  Daca „modelatoarea „este tot Boureanca Vai De Ea , sa fiti sanatosi si la mai mare .Terorizati sanatosi noii concurenti,umilitii, terfelitii, desfiintatii ca oameni, dezumanizatii, luati bani pe urma actiunilor voastre, sigur audienta nu va mai fi aceeai.
  Am „descoperit”emisiunea din intamplare, am urmarit-o la inceput din curiozitate , apoi ptr. a vedea pana unde poate merge cineva(producatorul) pentru audienta si implicit bani , si apoi ptr. a incerca cu disperare sa anihilizez atat cat mi-a stat in puteri dezumanizarea OMULUI .
  Ma gandesc cu sincera compasiune la cei care au indraznit sa se inscrie la urmatoarea editie,dar daca sunt noi Dragosi,Catalini,Diane,Irine,Alexandre,Gabriele,Lene,Mariani,Imrii, sa fie sanatosi , sa se marite /insoare la tv.fara sa fie vizionati de noi.

  Reply
 2. Miriam

  Da,abia asteptam Vaida sa te vedem in toata splendoarea ta,noi am vrut-o neaparat pe Gabi C dar servim ce ne ofera turcul,INSA lasati voi mortii in pace sa se odihneasca,lasati politia si tribunalul sa isi faca meseria ,nu mai calcati voi cu bocancii in viata concurentilor,pentru rating; daca nu erau cei doi mama si fiu,castigatorii acestui sezon nu faceai tu reting …..acum in noul sezon detaseaza-te putin,nu mai fi partinitoare ca altfel ne detasam noi de tine 100% vorba protejatului tau dragoselu. Spui tu ca cei care sunt castigatori sunt ionutu si moni poate peste un an doi,dupa ce cheltuiesc banii,daca in opinia ta sunt castigatori cei de pe locul trei inseamna ca nu mai stim noi cei care am votat cum merg treburile la mpfm deantoarselea cei din urma vor fi cei dintai?ai si tu drepatate aici!

  Reply
 3. LILI

  sper ca „doamna” Marioara, si mai are vreun fecioras de insurat, sa ne mai „bucure” cu prezenta inca un an(ca si cu asta ramine pe cap pina la 100 de ani)

  Reply
 4. dara

  Am indoieli, au promovat scandalul si nedreptatea noi vrem altceva,daca recidiveaza ne pierd de musterii …

  Reply
 5. livi

  asi vrea ca in acest sezon sa nu fie atitea conflicte ca si ain zezonul acesta abea astept sa vad concurentii cei noi

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *