SCANDAL la MPFM! Doi foşti concurenţi îşi aduc acuze GRELE! „Eşti un om de nimic!”

petru si danut ceartaDănuţ şi Petru, foşti concurenţi la „Mireasă pentru fiul meu”, îşi aduc acuze grele. Se ceartă pentru bani şi se jignesc ca niciodată. Au stricat prietenia pe care o aveau din show-ul matrimonial.

Foştii concurenţi au avut o relaţie mai lungă de prietenie, însă totul se pare că a luat sfârşit deoarece şi-au împrumutat unul altuia bani şi uitau să îmi mai dea înapoi. Dănuţ s-a săturat şi a scris în mediul online un mesaj dur despre Petruţ.

„Aşa Arată faţa unui om parşiv care după ce îl ajuţi şi îi oferi tot sprijinul, te bârfeşte şi te mai ţepuieşte de bani. Un om de nimic care e plin de datorii la mine şi la alţii poate. Asta e omul pe care unii dintre voi l-aţi iubit şi crezut.” a scris Dănuţ.

Petru nu s-a putut aţbine şi i-a dat replica păe Facebook.

„Eu nu o să-ţi arăt mufă, pentru că ai avut-o mii de minute pe TV şi degeaba. Un singur lucru ţine minte: nimeni dar nimeni nu e vinovat pentru eşecurile tale…singurul vinovat eşti tu !!! Nu sunt eu vinovat că ai băgat sute de milioane la păcănele…Păstrează-ţi frustrările pentru mucoasele tale! Datorii ai TU, pentru că ai băgat banii de chirie la păcănele…şi sunt multe. P.S. nu mă face să intru în detalii.” a reacţionat Petruţ.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *