Se destrama cuplul Cornelia si Dragos?

In emisiunea Mpfm de astazi, de la ora 14:00, Cornelia si Dragos au anuntat ca au luat o pauza in relatia lor. Faptul ca Dragos a intrebat-o pe Cornelia daca ea si George se plac, se pare ca a dus la decizia acesteia de a lua o pauza in ceea ce priveste relatia cu Dragos. In emisiunea de dupa-amiaza, Cornelia a afirmat ca Dragos a demonstrat ca nu are incredere in ea. Dragos la randul sau a spus ca a observat la George ca il priveste ca pe un dusman si ca vrea sa se casatoreasca cu Cornelia.
Se pare ca inainte de aceasta decizie, Dragos dorea sa o ceara de sotie pe Cornelia. Ea a spus ca e prea devreme sa se casatoreasca cu Dragos si il sfatuieste sa aiba mai multa incredere in el.


Credeti ca cei doi se vor despartii definitiv?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

6 comentarii la “Se destrama cuplul Cornelia si Dragos?

 1. maya s

  Cum a putut fata asta sa uite ca n demult spunea ca daca o cere Dragos in casatorie accepta in 5 minute? Ce a facut-o sa se razgandeasca doar l-a vazut plin de calitati si-i radea pe sub mustata Florentinei raspnzandu-i de atatea ori cu rautate ? Si sa nu crezi in puterea bumerangului ??

  Reply
 2. ioana79

  Mai degraba a vrut sa le demonstreze fetelor din casa ca il poate cuceri .Si cel mai important,a facut-o pt ex-ul pe care l-a parasit cu putin timp inainte de nunta. El a scris o scrisoare,posibil va fi citita in finala de sambata. Cred. Daca in 5min ea il lua de barbat, fara sa-l cunoasca {parca mi-au placut vorbele ei de-atunci,crezand ca-si asculta inima} dupa o luna vrea el si refuza ea. Ma-ntreb,daca nu ar exista PREMIUL,cati ar fi alergat sa-si faca cuplu? Da,ea joaca tare si urat,numai dupa ce se va lamuri in priv ex-ului,se v-a-ntoarce la DRAGOS. Incurcate-s caile …..

  Reply
 3. alice

  Cornelia stai linistita Dragos nu are ochi pentru tine ,el o prefera pe Flori dar ii este greu sa o spuna ,tu n-ai vazut in gala de sambata ca avea un zambet pana la urechi cand s-a vorbit de el si de Flori .

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *