Se plangea ca a dormit in gara si ca nu a fost niciodata la piscina, dar iata ce facea Vali MPFM 6, inainte sa intre in casa

val mpfm 6 la terasaToată lumea ştie acum povestea lui Vali, concurent în casa „Mireasă pentru fiul meu”. A crescut într-un centru de plasament, susţine că a făcut foamea de foarte multe ori, ba chiar că a şi dormit în gară, însă susţinătorii au găsit nişte fotografii cu el care spun cu totul altceva. Vali a declarat de nenumărate rânduri că nu a avut o viaţă prea bună. A trebuit să muncească de când a împlinit 18 ani, a încercat şi în străinătate, însă nu prea a reuşit.

„Acum vreo 3-4 luni. Am căutat pe Internet ceva de muncă şi am găsit ceva la mare, la Eforie Nord, ca ospătar. Eu ştiam că dacă mă duc ca ospătar, îmi dau ei lucruri de acolo, să fiu îmbrăcat cât de cât, o uniformă. Eu nu mi-am luat de acasă, nu mi am luat că nu aveam.
Am ajuns acolo, am fost cu un prieten de-al meu. Când am ajuns acolo, am ajuns fara bani, am crezut că totul va fi OK şi va fi bine. Pâna a venit să ne ia de la gară şi ne-a dus la un hotel. Nu era un hotel, era o casă cu nişte camere, nu puteai să stai 2-3 zile. Era foarte murdară. Eram 4 persoane şi un cuplu cu noi în cameră. Ne-a întrebat dacă avem haine, nici eu şi nici prieenul meu nu aveam. Ne-a dat termen 2 zile să ne luăm haine, noi nu aveam bani şi ne am imprumutat. Am sunat pe cineva şi mi-a trimis ceva bănuţi şi ne-am luat câte o cămaşă amândoi(…) Nu am putut să lucrăm pentru că nu aveam pantaloni. A venit seara la noi şi ne-a spus să ieşim afară din hotel. (…) Niciodată nu m-am simţit cum m-am simţit acolo. Eram boschetar, aurolac. În situaţia aia putea să mă numească oricine cum vrea. Mă simţeam foarte… nasol(…) Am putut pleca datorită unor oameni cu suflet mare”, a mai spus concurentul.

Fotografiile cu el demonstrează cu totul altceva. Vali se pare că a fost şi la piscină, are şi telefon, lucruri pe care le nega în competiţie. Oare ce să creadă susţinătorii?

„Baietas oare decat sa faci o cerere ca vrei la masaj nu mai bine faceai o cerere ca vrei la fratiorii tai la care nu aveai timp sa mergi ca na erai prin cluburi? Eu unu mam saturat de teatrul ieftin care vrei sa il faci si de atata perversitate..Ne iei de prosti 😠noi cu pozele in fata si tu minti in direct ca nu ai fost la piscina.Abea astept gala abea astept sa dai masca aia de mielusel jos ca stii prea bine cu ce se mananca mpfm-ul ne esti coleg pe grupuri de cam multa vreme pentru un nestiutor😉”, a scris unul dintre susţinătorii lui Vali.

vali mpfm 6 la piscina (2)

vali mpfm 6 la piscina

sursa: facebook.com

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Se plangea ca a dormit in gara si ca nu a fost niciodata la piscina, dar iata ce facea Vali MPFM 6, inainte sa intre in casa

  1. George

    Aveti mare dreptate . Noi cei ce-l stim putem spune ca intodeauna a fost un mare SMECHER,ce a profitat de cei care nu il cunosc si nu il pot citi ce este el in realitate ! Intr-adevar nu am stiut ca poate sa planga. In 10 ani de cand il cunosc a ras doar de plansul altora !!!! Drept e….. ca a tras in plasa lui pe multi ! Dar mai urat a fost ca a descreditat pe cei ce l-au crescut din banii lor !

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *