Sfâşietor! Mesajele primite de Andreea şi Radu, foşti concurenţi de la MPFM, după ce s-au despărţit

andreea si radu mpfmLa scurt timp după ce au anunţat că nu mai formează un cuplu, Andreea şi Radu, doi dintre foştii concurenţi ai ultimului sezon de la MPFM au fost bombardaţi de mesaje de la fani. Deocamdată, niciunul dintre cei doi nu le-a răspuns susţinătorilor. Ei au anunţat printr-un mesaj postat pe Facebook că s-au despărţit.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. În timp ce unii dintre fani sunt foarte trişti pentru decizia luată de Andreea şi Radu, alţii le respectă decizia.”Dragostea este ca războiul. Totul este permis; este ușor de început, dar greu de dus la bun sfârșit şi mai ales, imposibil de uitat. Să fiți fericiți pe drumul pe care l-ați ales! #AlăturiDeVoi” e mesajul pe care l-a scris prietenul fostului cuplu de la MPFM, Eugen Băltărețu, pe pagina de Facebook a lui Radu.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Amicul celor doi foşti participanţi ai reality-show-ului matrimonial le-a dedicat şi o piesă, pe care a distribuit-o pe paginile de Facebook ale amândurora. Aceasta se numeşte „Anonim” şi e cântată de Karym şi Mellina.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. „Mare păcat, aş vrea să comentez, dar mai bine mă abţin…”, „Sunt copii frumosi destepti si decizia le trebuie respectata.Sa fie sanatosi viata merge inainte mai bine mai devreme decat prea tarziu.Acolo undeva exista si cineva pentru ei.”, „Era de aşteptat” sunt doar alte trei mesaje trimise de fanii celor doi.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *