Şi gravidă şi fericită! Cum şi-a sărbătorit Lavinia, fosta concurentă MPFM, ziua de naştere! Imagini delicioase

lavinia si ediLavinia şi Eduard sunt un cuplu foarte reuşit, iar acest lucru se poate sesiza chiar din fotografiile pe care le postează pe reţelele de socializare. Lavinia îşi serbează ziua de naştere alături de Eduard, soţul ei.

Lavinia şi Eduard au format un cuplu de succes încă de la începutul sezonului V al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, difuzat pe Antena 1. Nu doar că cei doi au rezistat eroic în competiţie, dar s-au căsătorit şi aşteaptă anul acesta un copil.

De ziua de naştere a Laviniei, aceasta a avut parte de o surpriză foarte dulce şi colorată! Un tort colorat, din caramel cu frişcă a fost deliciul care a făcut-o pe Lavinia să zâmbească. Nu doar că aceasta a muşcat din bucata din ciocolată pe care scrie „La mulţi ani, Lavy”, dar a şi zâmbit în acelaşi timp, cu ochii aţintiţi spre Eduard.

Îmbrăcată într-o rochie roşie şi accesorizată cu perle, cu părul strâns şi zâmbitoare, Lavinia a zâmbit spre Eduard, îmbrăcat, desigur, la fel de elegant.

Eduard și Lavinia s-au cunoscut în timpul competiției „Mireasă pentru fiul meu”, unde au format un cuplu încă de foarte devreme. Relația lor a continuat și după ce emisiunea s-a sfârșit, iar cei doi s-au căsătorit în urmă cu câteva luni. Acum, urmează să devină și părinți.

eduardsilavinia1

sursa: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *