Suferă din dragoste? Mădălin de la „Mireasă pentru fiul meu”, cuvinte emoţionante! „Există iubirea, dar nu din ambele părţi…”

madalin mpfm 6Mădălin, fost concurent în cadrul show-ului „Mireasă pentru fiul meu”, se pare că nu şi-a găsit partenera mult dorită. Acesta este extrem de admirat pe reţelele de socializare, unde de curând acesta a postat mesaje emoţionante despre iubire.

Deşi a participat la reality show-ul matrimonial pentru a-şi găsi aleasa, se pare că Mădălin nu a fost însă săgetat de Cupidon. Fostul concurent s-a transformat mult de atunci şi surprinde cu fiecare postare a sa pe reţelele de socializare.

Recent, acesta a intrat în „hora” prietenilor săi virtuali şi a vorbit deschis despre iubire. Cuvintele sale l-au dat de gol şi se pare că acesta ar suferi din dragoste după modul în care vede lucrurile. Mădălin s-a arătat deranjat de faptul că nu mai există iubire adevărată ca pe vremuri şi că în ziua de azi majoritatea relaţiilor sunt pe interes.

„Există iubirea, dar nu din ambele părţi. Nimeni nu îţi garantează că dacă tu iubeşti trebuie să fii şi iubit. În toate relaţiile unul iubeşte mai mult ca celălalt şi noile relaţii din ziua de azi sunt pe interes. Dar mai există şi iubire adevărată, chiar dacă rar, dar aşa ceva încă mai există”, a răspuns Mădălin prietenilor virtuali la o postare de a sa.

sursa: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *