Surpriză de proporţii pentru fani! Foştii concurenţi de la MPFM s-au reunit! Unde au ales să-şi petreacă timpul

madalin-mpfmFoştii concurenţi ai emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” au avut parte de o întâlnire cu totul specială. Aceştia şi-au surprins fanii cu o imagine de grup. S-au întâlnit unde nu se aştepta nimeni.

Mădălin, Mihai şi Mihaela, Radu, dar şi Petru s-au întâlnit ieri în Bucureşti, unde au mers împreună la cel mai frumos târg de Crăciun. Se pare că sărbătorile care se apropie, i-au făcut pe aceştia să simtă lipsa competiţiei unde au fost rivali.

Foştii concurenţi au hotărât să se întâlnească şi să petreacă câteva momente frumoase înconjuraţi de brazii frumos împodobiţi şi de luminiţele de la târg.

„Nu prea a ieşit bine poza, dar important este că suntem cu zâmbetul pe buze!”, a scris Mădălin la fotografia de grup pe care a postat-o pe o reţea de socializare.

Fanii au reacţionat imediat la imagine, bucuroşi fiind de faptul că foştii concurenţi încă păstrează legătura şi că sunt mai fericiţi ca niciodată.

„Frumoşi! Aşa să rămâneţi mereu, oameni buni!”, „ Sunteţi frumoşi şi minunaţi cu toţii, iar zâmbetul vostru reflectă starea de bine şi bucuria de a fi împreună, atunci când timpul vă permite. Felicitări dragilor, să vă fiţi mereu aproape”, au scris prietenii virtuali la fotografia de grup.

sursa: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *