Surpriza lui Nicolae pentru Catalina MPFM4 – Video

Surpriza lui Nicolae pentru Catalina MPFM4 - VideoMulti fani ai show-ului matrimonial Mpfm4 nu prea au vazut cu ochi buni relatia dintre Nicolae si Catalina. Un motiv poate ca a fost si faptul ca tanara a intrat in casa pentru Petru MPFM4, ori din cauza ca cei doi nu au avut atat de mult timp la dispozitie sa se cunoasca sau pur si simplu pentru ca mama Catalinei nu a fost de acord cu cuplul fiicei sale. Cu toate acestea, cei doi au dat peste cap toate ideile preconcepute.

In plus, desi au iesit inainte de finalul sezonului 4, fara un castig material, Nicolae si Catalina au raspuns afirmativ propunerii care a venit din partea staffului MPFM4 si au acceptat sa vina si sa faca nunta in Marea Finala din 29 august 2015, alaturi de alte trei cupluri.

Dupa ce au devenit sot si sotie, Nicolae si Catalina si-au tinut fanii la curent prin publicarea de poze pe pagina lor de facebook. Desi in casa Nicolae era acuzat ca ar fi un tip „moale”, in afara demonstreaza a fi un izvor de romantism, iar cea care beneficiaza din plin de surprizele lui este Catalina.

Recent, pe pagina lor de facebook a aparut un filmulet in care Catalina a fost intampinata de un moment impresionant pregatit cu grija de sot.

„De fiecare data cand ma astept mai putin, atunci ma surprinzi cu cate un gest minunat. Fiecare gest este o dovada ca ma iubesti. Te iubesc enorm sotul meu frumos! Nu as putea sa traiesc fara zambetul tau, fara cuvintele tale duioase si în special nu as putea trai fara tine, sotul meu! Te iubesc”, este mesajul pe care i l-a transmis Catalina sotului ei, Nicolae, dupa ce acesta a surprins-o într-un mod extrem de placut.

In imagini, se vede cum de la usa pana în camera este formata o sageata din petale de trandafir, iar la capatul acesteia este mesajul: „Te iubesc, sotia mea”.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *