Surpriză mare pentru fanii Mirelei Boureanu Vaida! O vor vedea la TV mai mult decât se aşteptau

emisiunea 2k1Vestea că Mirela Boureanu Vaida se întoarce la Antena 1 i-a bucurat enorm pe fanii ei, care au urmărit-o cu sufletul la gură pe tot parcursul anilor. Aceştia vor primi încă o veste bună, căci o vor vedea pe vedetă la TV mai mult decât s-ar fi aşteptat. Mirela Boureanu Vaida, mămica a doi copii mici, va prezenta emisiunea “2k1” pe Antena 1. Aceasta va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 14, iar sâmbătă de la ora 17:00, în locul emisiunii pe care o prezenta înainte, „Mireasă pentru fiul meu”.

Mirela Boureanu Vaida dezvaluie adevaratul motiv pentru care nu a revenit la Mireasa pentru Fiul Meu si de ce a ales noul proiect 2k1

„Revenirea mea se va întâmpla în contextul care m-a consacrat, printre cupluri dornice să îşi demonstreze că sunt “2k1”, dornice de premii, oameni cu simţul umorului, care şi-au făcut din poveştile lor un model pentru ceilalţi”, a declarat Mirela Vaida, despre noua emisiune matrimonială, potrivit a1.ro.

Mirela: „Era nepotrivit sa vin dupa 6 luni la „Mireasa pentru Fiul Meu”. Mi s-a parut frumos sa o las pe Paula sa termine ce a inceput.”

În fiecare zi, trei cupluri vor intra în competiţie pentru a demonstra că sunt „2k1”, pentru a-şi arăta unul altuia cât de bine se cunosc sau nu. Sub stricta supraveghere a Mirelei, aceştia vor trebui să răspundă la întrebări dintre cele mai diverse, inspirate din poveştile lor, ca de exemplu nunta, bugetul familiei sau începutul relaţiei, dar şi să treacă prin tot felul de probe contra cronometru.

Cuplul câştigător al fiecărei zile va avea ocazia ca, pe lângă premiile zilnice puse în joc, să meargă mai departe în concurs, putând opta să reintre în competiţie oricând pe parcursul acelui sezon. Norocoşii care îşi vor adjudeca în palmares cinci ediţii câştigate vor primi un premiu suplimentar pe măsură – o vacanţă de o săptămână într-o destinaţie romantică.

Echipa „2k1” a început deja pregările, astfel că, în perioada următoare, toţi cei care doresc să îşi testeze relaţia de cuplu, demonstând tuturor că formează cuplul perfect sunt invitaţi să se înscrie pe www.casting.a1.ro.

sursa: captura video a1.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *