Tatiana MPFM 5 a fost umilita de baiatul pe care il iubea, chiar de majoratul ei

Tatiana MPFM 5 umilita de iubit chiar de majoratul eiEmisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu este privita de cei mai mulţi ca o a două şansă de a-şi găsi jumătatea sau varianta cea mai bună pentru a-l cunoaşte mult mai bine pe cel alături de care îşi doresc o relaţie. Acesta este şi cazul Tatianei, proaspăt intrată în casă, dar motivul este unul de-a preptul şocant.

Chiar dacă are doar 21 de ani, Tatiana se poate lăuda cu o experienţă de viaţă mult mai bogată decât a altor concurenţi din casă, chiar dacă nu este vorba neapărat de o experienţă pozitivă. Este foarte tânără, dar extrem de decisă să îşi găsească jumătatea, şi cu siguranţă ştie foarte clar care este scopul ei în casa „Mireasă pentru fiul meu”. „Cred că aici voi găsi o persoana care să nu mă înşele niciodată. Poate dacă stăm atât de mult timp împreună, în aceeaşi casă, reuşeşc să îl apropii de mine, încât atunci când ieşim afară să nu plece la alta”, a declarat Tatiana.

„Pe la 17 ani aveam un iubit şi ne înţelegeam foarte bine. Într-un weekend, a trebuit să stau internată şi am rugat-o pe prietena mea cea mai bună, care era cuplată cu unul dintre prietenii iubitului meu, să îl anunţe că nu mai am baterie la telefon şi nici posibilitatea să îl încarc, şi că abia aştept să îl văd. Ea nu a făcut asta, ba din contră, i-a spus că vreau să mă despart de el, dar nu ştiu cum să îi spun. În zilele acelea ei au legat o relaţie, iar prietena mea a rămas şi cu iubitul ei, dar şi cu al meu”, a mai spus Tatiana.

Ca şi cum asta nu ar fi fost suficient pentru Tatiana, modul în care ea a aflat de dubla trădare a fost unul total neaşteptat. „Au continuat povestea asta cam două luni de zile, iar în seara majoratului meu, când toţi petreceam, chiar la miezul nopţii, prietena mea a venit la mine şi mi-a spus că ea are o relaţie cu iubitul meu. Nu mi-a venit să cred. I-am dat pe toţi afară şi nu am vrut să mai aud de nimeni”, a declarat tânăra.

sursa foto: captura a1.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *