Ti se sfasie inima de durere! Carmen MPFM 4 surprinsa mai trista ca niciodata!

carmen mpfm 4 tristaCarmen, fosta concurentă din sezonul trecut al emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” a fost surprinsă în metrou, cu o mină tristă. O admiratoare a postat „imaginea durerii” într-un grup dedicat fanilor emisiunii, iar foștii susținători au încercat să o încurajeze pe fată.

„Impresii de azi …sau echilibristică pe dungă de tristețe. Poza asta mă emoționează mai mult decât un sărut . Mai mult decât o îmbrățișare . Știu că pare ciudat . E ceva atât de trist aici . Sau poate-i doar în mintea mea . Parcă-i timpul oprit în loc . Dar nu când trebuie”, a scris autoarea fotografiei. Abătută, cu privirea în jos, total neglijentă, frumoasa Carmen se pare că s-a întors acasă din Marea Britanie, dar că viața ei este departe de a fi perfectă. Părăsită de Dănuț. tânăra își îneacă amarul în muncă.

Dănuţ şi Carmen au venit la „Mireasă pentru fiul meu” cu dorinţa de a-şi întâlni marea dragoste. S-au cunoscut în Casa şi s-au îndrăgostit nebuneşte. Deşi cuplul a avut o relaţie presărată de multe urcuşuri şi coborâşuri, cei doi concurenţi au părăsit împreună Casa Mireselor. Lucrurile au făcut, însă, ca ei să decidă să meargă separat pe drumul vieţii.

La scurt timp după ce Dănuţ s-a mutat la Londra, Carmen a decis că a venit vremea să facă o schimbare în viaţa ei şi a ales şi ea drumul străinătăţii.

Părăsită, fata a revenit la București.

sursa: a1.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *