Ti se sfasie inima de durere! Carmen MPFM 4 surprinsa mai trista ca niciodata!

carmen mpfm 4 tristaCarmen, fosta concurentă din sezonul trecut al emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” a fost surprinsă în metrou, cu o mină tristă. O admiratoare a postat „imaginea durerii” într-un grup dedicat fanilor emisiunii, iar foștii susținători au încercat să o încurajeze pe fată.

„Impresii de azi …sau echilibristică pe dungă de tristețe. Poza asta mă emoționează mai mult decât un sărut . Mai mult decât o îmbrățișare . Știu că pare ciudat . E ceva atât de trist aici . Sau poate-i doar în mintea mea . Parcă-i timpul oprit în loc . Dar nu când trebuie”, a scris autoarea fotografiei. Abătută, cu privirea în jos, total neglijentă, frumoasa Carmen se pare că s-a întors acasă din Marea Britanie, dar că viața ei este departe de a fi perfectă. Părăsită de Dănuț. tânăra își îneacă amarul în muncă.

Dănuţ şi Carmen au venit la „Mireasă pentru fiul meu” cu dorinţa de a-şi întâlni marea dragoste. S-au cunoscut în Casa şi s-au îndrăgostit nebuneşte. Deşi cuplul a avut o relaţie presărată de multe urcuşuri şi coborâşuri, cei doi concurenţi au părăsit împreună Casa Mireselor. Lucrurile au făcut, însă, ca ei să decidă să meargă separat pe drumul vieţii.

La scurt timp după ce Dănuţ s-a mutat la Londra, Carmen a decis că a venit vremea să facă o schimbare în viaţa ei şi a ales şi ea drumul străinătăţii.

Părăsită, fata a revenit la București.

sursa: a1.ro

loading...
Distribuie:

Vezi si:

9 comentarii la “Ti se sfasie inima de durere! Carmen MPFM 4 surprinsa mai trista ca niciodata!

 1. florica eugenia

  fata care a spalat vase pt a se intretine in facultate, NU A AVUT MENTOR PROFESOR UNIVERSITAR PT A OBTINE DIPLOMA, fata care a spalat vase in ANGLIA fata care acum munceste la o gradinita in capitala, nu sta cu mana intinsa la MPFM, fata care nu a venit in mocirla MPFM ED 4- GALA , fata care nu a dorit ca baiatul care ii sta alaturi sa fie mascariciul, claunul editiei, o fata cu coloana vertebrala, o fata inteligenta, o fata cu 7 ani de acasa, un OM, cum putini , spre de loc care au trecut pragul MPFM, FERICE DE CEL CE VA STA ALATURI DE-A DREAPTA ACESTEI FETE- MERITA TOT CE ESTE MAI BUN

  Reply
 2. Dana

  In primul rand nu Danut a parasit o pe Carmen, ci ea a plecat prima in Anglia unde s a mutat cu un tip. Danut a plecat dupa ea, dar nici nu a vrut sa se intalneasca cu el. In al doilea rand, Carmen e o analfabeta cu doua facultati, care nu stie sa daca nimic!

  Reply
 3. Dana

  In primul rand nu Danut a parasit o pe Carmen, ci ea a plecat prima in Anglia unde s a mutat cu un tip. Danut a plecat dupa ea, dar nici nu a vrut sa se intalneasca cu el. In al doilea rand, Carmen e o analfabeta cu doua facultati, care nu stie sa faca nimic!

  Reply
 4. florica eugenia

  CAPUL SUS FATA FRUMOASA, CUMINTE SI MUNCITOARE ce-i al tau este pus deoparte, ,asa analfebeta cum te considera una lume esti mult peste analfabeti, esti un exemplu demn de urmat. CINSTE cui te-a crescut, cinste tie ca ai fost autodidact. Meriti tot ce este mai bun

  Reply
 5. sad angel

  Cea mai buna concurenta din toate sezoanele. Sanatate si fericire ii doresc. Poza asta ma face trista.

  Reply
 6. florica eugenia

  SAD ANGEL, -Danut este un actor care cauta rolul vietii lui, el nu a venit la insuratoare. EMISIUNEA NU ESTE CEEA CE AFISAZA- PAULA a confirmat, CASTIGA cel care are povestea credibila, DAR nu a spus daca povestea este adevarata.

  Reply
 7. sad angel

  Da Florica, Danut e un actor, dar cu siguranta e unul prost si e un om fals, prost si chiar analfabet. Din punctul meu de vedere e un mitocan. Sper sa fie eliminat cat de curând.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *