Tina, imagini SUPER HOT din luna de miere! Fosta concurentă de la MPFM şi-a arătat posteriorul tonifiat şi talia de viespe

tinaraygreciampfmnasiitolea-ciumac-alina-ciumac-1Tina şi Ray, doi tineri care au participat la realiy-show-ul matrimonial, prezentat de Paula Chirilă, „au dat” România pe Grecia. Proaspăt însurăţeii nu sunt singuri în luna de miere, ci împreună cu naşii lor: Alina şi Tolea Ciumac.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Cele două perechi au ales ca destinaţie de vacanţă Hania, care este este al doilea oraș ca mărime din Creta, Grecia și capitala prefecturii cu același nume. Tina şi Ray s-au bucurat din plin de peisajul de vis şi au realizat o şedinţă foto incendiară. Fosta concurentă de la MPFM şi-a arătat trupul parcă sculptat din toate unghiurile posibile.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Într-una dintre poze, naşul Tolea Ciumac s-a pozat cu fiul Raymond într-o ipostază care aduce aminte de scena în care luptătorul de Kempo l-a băgat pe un prezentator de la noi într-o pubelă.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Tina şi Ray s-au logodit pe 4 martie, iar cel care a dezvăluit asta a fost el. Fericită, dar discretă, Constantina, care a acceptat să-i fie soţie şi a primit inelul de logodnă, a făcut public un citat renumit, în care pare să se regăsească foarte bine. Cei doi s-au căsătorit civil pe 29 iulie, iar naşi le-au fost Alina şi Tolea Ciumac.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *