Un cuplu de la „Mireasă pentru fiul meu” a făcut anunțul mult aşteptat! Vor deveni parinţi

cuplu mpfmAndreea şi Alin, doi dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi din cel de-al doilea sezon al emisiunii Mireasă pentru fiul meu, sunt în culmea fericirii deoarece au aflat de curând că vor deveni părinţi. Andreea este însărcinată în 13 săptămâni, iar astăzi a postat pe Facebook prima fotografie cu ecografia ei, însoţită de mesajul:
„Câte cuvinte ar trebui să folosesc pentru a descrie ceea ce simte o mamă? ”

Viitorii părinţi au primit sute de mesaje cu felicitări şi urări de bine din partea prietenilor lor de pe Facebook, dar şi din partea telespectatorilor care i-au apreciat pe vremea când erau concurenţi în casa Mireasă pentru fiul meu.

Luna aceasta, Andreea şi Alin aniversează cinci ani de relaţie, iar luna trecută au celebrat patru ani de căsnicie. În prezent, Andreea şi Alin locuiesc şi muncesc în Anglia.

Dintre toate cuplurile formate în sezonul 2 Mireasă pentru fiul meu, Andreea și Alin sunt singurii care mai sunt în prezent împreună.

Andreea şi Alin s-au cunoscut în casa Mireasă pentru fiul meu la începutul lunii septembrie 2012, iar la sfârşitul lunii septembrie 2012 au format un cuplu. În marea finală a celui de-al doilea sezon al emisiunii Mireasă pentru fiul meu din luna august 2013, Andreea şi Alin au spus „DA” în faţa ofiţerului stării civile, iar un an mai târziu, în luna octombrie 2014, au făcut cununia religioasă.

La cinci ani de la debutul poveştii lor de iubire, Andreea şi Alin sunt o familie fericită şi împlinită şi aşteaptă cu multă emoţie şi bucurie clipa în care vor deveni părinţi.

radiografie bebe

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *