Un fost concurent MPFM a avut un accident grav de masina

accident masinaSorin, fost concurent la „Mireasă pentru fiul meu”, a făcut un accident grav. Maşina sa este făcută praf.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Sorin a făcut un grav accident de maşină. Autovehiculul în care se afla s-a făcut praf după impact.

Se poate vedea în imaginile obţinute faptul că maşina este în proporţie de 70% lovită. Partea dreaptă este înfundată, se pare că aici a avut loc coliziunea. În imagine se mai poate observa că autovehiculul va necesita reparaţii mari.

„Mă îndreptam spre Piaţa Victoriei, iar la intersecţia cu cea Floreasca o maşina de Vaslui de pe linia de tramvai mi-a tăiat calea, l-am evitat să nu-mi dau frontal în el şi am intrat pe prima banda de mers şi a intrat altă maşina în mine. (…) Eu sunt bine, Claudia s-a lovit puţin. (…) Se va judeca la tribunal. Sunt pieton acum. (…) Claudia s-a lovit la cap. Medicii i-au spus că a făcut o comoţie cerebrală minoră. S-a lovit şi la şold.” a spus Sorin în exclusivitate pentru SPYNEWS.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Fostul concurent se simte însă bine, nu a păţit nimic grav, starea sa de sănătate este bună.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Sorin are o relaţie de mai mulţi ani de zile cu Claudia, femeia pe care a cunoscut-o în timpul show-ului matrimonial.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *