Un fost concurent MPFM este în DOLIU! ”Ai grijă de noi de acolo de sus”

cristi mpfmO veste tristă s-a abătut asupra unui fost concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu”. Anunțul a fost făcut chiar de acesta în urmă cu puțin timp.

Cristi de la ”Mireasă pentru fiul meu” trece printr-o perioadă grea din viața lui. Fostul concurent tocmai și-a pierdut bunic și este profund marcat de moartea acestuia. Cristi și bunicul lui aveau o relație foarte bună.

”Dumnezeu să te odihnească tataie! Ai fost un om bun. Îmi aduc aminte când eram mic și veneam la tine îmi dădeai mingi prinse pe Bistrița. Îmi dădeai ciocolată cu rom. Când îmi luai apărarea… Erai mereu zâmbitor, mă făceai să râd. Îmi ziceai mereu: „tare șoltic ești”! Ai fost un bunic bun. Ai grijă de noi de acolo de sus „Tata Costel””, a fost mesajul pe care l-a postat Cristi pe rețelele de socializare.

Câştigătorii de la „Mireasă pentru fiul meu”, din nou la Antena 1

„Nuntă cu scântei” va debuta în luna august, iar la cârma ei va sta Ana Morodan, o bloggeriţă de fashion de succes. Vor participa mai multe cupluri printre care Mihai şi Mihaela, Valentin şi Andrada, Cristina şi Andrei, Elly şi Cristian Shonea, dar şi Denisa, Liliana, Cosmin, dar şi alţi participanţi surpriză.

foto: facebook.com

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *